L. Pilibaitis išplėšė dar vieną pergalę „Kauno Žalgiriui“

Devintą pergalę per tris A lygos ratus iškovojo „Kauno Žalgirio“ futbolininkai. Roko Garasto auklėtiniai 15-ojo turo rungtynėse išvykoje rezultatu 1:0 (1:0) jau trečią kartą šiame sezone įveikė Vilniaus „Riterių“ ekipą.

 Linas Pilibaitis atvedė savo komandą į pergalę.<br>Alyga.lt nuotr.
 Linas Pilibaitis atvedė savo komandą į pergalę.<br>Alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2020, 9:49 AM

Pirmasis realus pavojus prie aikštės šeimininkų vartų kilo 16-ąją susitikimo minutę. Baudos aikštelėje nukritusį kamuolį per save itin pavojingai smūgiavo Philipas Otele, bet jo smūgį atrėmė varžovų vartininkas Tadas Simaitis.

Įpusėjus kėliniui žalgiriečiai surengė puikią ataką ir išsiveržė į priekį. Deividas Šešplaukis dešiniajame atakos krašte suklaidino varžovą, parito kamuolį į aikštės centrą komandos kapitonui Linui Pilibaičiui, o šis iš baudos aikštelės prieigų tiksliai pasiuntė kamuolį į vartus ir įmušė jau septintą savo įvartį šio sezono A lygoje.

Per likusią pirmojo kėlinio dalį vaizdas aikštėje buvo daugiau ar mažiau lygus – abi komandos keitėsi atakomis, tačiau itin pavojingų išpuolių sirgaliai neišvydo.

Po pertraukos į aikštę aktyvesni išėjo „Riterių“ futbolininkai, kuriems pavyko sukurti keletą pavojingų situacijų. Vis tik, užtikrintai savo vartus gynė Deividas Mikelionis.

63-ąją susitikimo minutę „Kauno Žalgirio“ gretose ir A lygoje bendrai debiutavo žalgirietis Domantas Putrius.

Likus dešimčiai minučių iki rungtynių pabaigos P.Otele suklaidino keletą varžovų gynėjų ir po puikaus reido galėjo padėti tašką rungtynėse, tačiau jo smūgį vėl atrėmė varžovų vartų sargas. Tiesa, net ir be antrojo įvarčio kauniečiai namo išsivežė pergalę.

Likus paskutiniam šio sezono A lygos ratui „Kauno Žalgirio“ futbolininkai žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje ir 4 taškais atsilieka nuo antroje vietoje esančio Vilniaus „Žalgirio“ bei 7 taškais nuo pirmaujančios Marijampolės „Sūduvos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.