Tragedija Rusijoje: netikėtai mirė treniruotės metu sukniubęs 17-metis futbolininkas

Rusijos futbolo sąjunga (RFU) savaitgalį pasidalino nemaloniomis naujienomis – treniruotės metu Maskvoje mirė jaunas futbolininkas Michailas Kolosovas.

 Rusijoje mirė 17-metis futbolininkas.<br>M.Patašiaus nuotr.
 Rusijoje mirė 17-metis futbolininkas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-08-16 17:31

17-mečiui Maskvos olimpiniame koledže žaidžiantis jaunuolis treniruotės metu prasidėjus traukuliams prarado sąmonę ir sukniubo aikštėje. Jis skubiai buvo nugabentas į ligoninę, tačiau medikams jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

RFU praneša, kad imsis tyrimo dėl šios nelaimės.

„Reiškiame užuojautą Michailo šeimai. Žaidėjas ligoninėje buvo prižiūrimas intensyvios terapijos skyriuje, tačiau medikams nepavyko jo išgelbėti. Futbolo sąjunga stengsis išsiaiškinti nelaimės aplinkybes“, – rašoma pranešime.

Šiais metais Rusijoje tai jau antroji tokia skaudi nelaimė. Balandžio mėnesį dėl širdies smūgio treniruotės metu mirė Maskvos „Lokomotiv“ 22-ejų gynėjas Innokentis Samokchvalovas.

Sukrėsti nelaimės futbolo gerbėjai mirusio futbolininko žmonai ir sūnui surinko 137 tūkstančius JAV dolerių paramos per vieną dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.