„Sūduvos“ treneris apie Izraelio čempionus: jie ne kiborgai su keturiomis kojomis

Marijampolės „Sūduva“ trečiadienį bandys žengti dar vieną žingsnį Čempionų lygoje ir galės padaryti tai namuose, kai susigrums su Izraelio čempionu Tel Avivo „Maccabi“.

 Saulius Širmelis.
 Saulius Širmelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2020, 1:01 PM, atnaujinta Aug 25, 2020, 3:30 PM

Pirmajame atrankos etape marijampoliečiai praėjusią savaitę Taline po baudinių 4:2 palaužė Estijos čempionę „Flora“ (pagrindinis laikas ir pratęsimas – 1:1).

„Džiugu, kad patekome į antrą etapą, komandai tai žingsnis į priekį, – sakė „Sūduvos“ treneris Saulius Širmelis. – Buvo kalbų, kad pirmas varžovas silpnesnis. Bet mes jį padarėme silpnesniu savo žaidimu. Tai stipri komanda, ne kažin kuo mums nusileidžianti.“

Pernai „Sūduva“ ir „Maccabi“ kovojo Europos lygos atrankoje ir abi akistatos baigėsi marijampoliečių pergalėmis 2:1.

„Palyginus su praėjusiais metais, „Maccabi“ komanda yra pasikeitusi, nauji žaidėjai atėjo. Jų rungtynės su „Riga“ mums suteikė mažai informacijos. Tikėjomės, kad Latvijos klubas sukels daugiau sunkumų, bet jie nesukūrė pavojingų situacijų.

„Maccabi“ komanda labai techniška, žaidžia trumpais perdavimais, daug žaidėjų siūlosi priimti kamuolį. Tai pavojingas varžovas, bet nekyla minčių, kad negalime įveikti. Juk žaisime ne prieš kiborgus, kurie turi keturias kojas. Praėję metai parodė, kad tai įmanoma“, – kalbėjo S.Širmelis.

„Sūduvos“ treneris pabrėžė, kad „Maccabi“ ekipą neseniai perėmė naujas strategas – graikas Giorgos Donis.

„Žaidimo stilius lieka panašus, bet kitas treneris galbūt turės naujų idėjų. Jiems tai bus tik trečios rungtynės vadovaujant naujam treneriui. Vienas žaidė su „Riga“, o kitas taurės varžybose, bet visai kita sudėtimi, kad išlaikytų paslaptis“, – teigė S.Širmelis.

Rungtynės Marijampolėje trečiadienį prasidės 19 val. Žiūrovai į jas nebus įleidžiami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.