Užsigeidė L. Messi – kovoje dėl argentiniečio atsirado dar vienas konkurentas

Viena iš labiausiai futbolo pasaulyje aptariamų temų vis dar išlieka Argentinos futbolo žvaigždės Lionelio Messi noras palikti „Barcelona“ ekipa. Pagrindiniai kandidatai įsigyti 33-ejų metų puolėją šiuo metu yra „Manchester City“ bei Paryžiaus „Saint-Germain“ klubai.

Vokietijoje jau pradėti rinkti pinigai argentiniečio įsigijimui,<br>AP/Scanpix nuotr.
Vokietijoje jau pradėti rinkti pinigai argentiniečio įsigijimui,<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2020, 6:14 PM

Katalonijos komanda sutinka išleisti L.Messi į bet kurį klubą už sutartyje įrašytą 700 mln. eurų išpirką ir laikosi pozicijos, kad argentinietis galėjo nutraukti sutartį tik iki birželio 10 dienos, o ne vėliau. Tiesa, kovoje dėl šešiskart geriausio planetos futbolininko, Europos futbolo milžinams atsirado netikėtas konkurentas.

Vienas iš „Stuttgart“ ekipos fanų užsigeidė Argentinos žvaigždės savo palaikomoje komandoje ir nusprendė rinkti pinigus futbolininko išpirkai.

Vokietijos ekipos gerbėjas platformoje „GoFundMe“ surengė finansavimo kampaniją, kurioje kviesdamas aukoti, siekia surinkti 900 mln. eurų sumą, už kurią „Stuttgart“ galėtų įsigyti L. Messi.

Tačiau, vargu ar šis fano tikslas bus įgyvendintas. Šiuo metu tėra surinkta vos 262 eurai.

Visgi, pasak akcijos organizatoriaus, jei tikslas nebus įgyvendintas, visi surinkti pinigai bus paaukoti labdarai.

„Jei nebus pasiekta reikiama suma, arba L.Messi prisijungs prie kito klubo, surinkti pinigai bus paaukoti labdaros organizacijai“, – teigė originalios idėjos sumanytojas.

Lrytas.lt primena, kad argentinietis derasi su „Manchester City“ klubu, kurį treniruoja buvęs „Barcelona“ strategas Josepas Guardiola.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.