Kosminės vertės sandoris: L. Messi sutiko su „Manchester City“ pasiūlymu

Pranešama, kad ilgametis „Barcelona“ ekipos lyderis Lionelis Messi sutiko su „Manchester City“ pasiūlymu bei per artimiausius penkerius metus atstovaus Anglijos klubui. Už tai Mančesterio komanda savo piniginę patuštins 700 mln. eurų sumą.

Pranešama, kad argentinietis sutiko su Mančesterio klubo pasiūlymu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Pranešama, kad argentinietis sutiko su Mančesterio klubo pasiūlymu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2020, 3:20 PM, atnaujinta Sep 2, 2020, 3:46 PM

Pasak „Daily Record“, neatmetama, kad 33-ejų argentinietis po kurio laiko persikels į MLS (JAV) rungtyniaujantį „New York City“ klubą, kuris yra Mančesterio ekipos dalis.

Trečiadienį futbolininko tėvas Jorge'as Messi apsilankė Barselonoje, kurioje susitiko su Katalonijos komandos vadovais. Pasak J.Messi, šešis kart geriausio pasaulio futbolininko ateitis „Barcelona“ klube yra „miglota“.

„Ateitis Barselonoje? Ji „miglota“. Jam būtų labai sunku čia pasilikti“, – „El Chringuito“ teigė L.Messi tėvas

Puolėjas yra visų laikų rezultatyviausias Katalonijos klubo futbolininkas. Per 731 rungtynes jis įmušė 634 įvarčius. Argentinietis atstovaudamas „Barcelona“ taip pat iš viso atliko 285 rezultatyvius perdavimus.

L.Messi yra laimėjęs per 30 įvairių klubinių trofėjų, tarp kurių net 10 Ispanijos futbolo lygos čempionų titulų. Čempionų lygoje „blusa“ triumfavo keturis kartus.

Lrytas.lt primena, kad „Barcelona“ sutinka išleisti L.Messi į bet kurį klubą už sutartyje įrašytą 700 mln. eurų išpirką ir laikosi pozicijos, kad argentinietis galėjo nutraukti sutartį tik iki birželio 10 dienos, o ne vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.