„Zenit“ treneris pateko į sukčių pinkles: neteko didelės pinigų sumos

Sankt Peterbugo „Zenit“ futbolo komandos treneris Sergejus Semakas Rusijoje tapo telefoninių sukčių auka. Šią savaitę tokią informaciją savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje atskleidė 44-erių specialisto žmona Anna.

 S.Semakas nukentėjo nuo telefoninių sukčių.<br> TASS/Scanpix nuotr.
 S.Semakas nukentėjo nuo telefoninių sukčių.<br> TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2020, 11:55 AM

Daugiau nei 1 milijoną sekėjų turinti moteris perspėjo savo gerbėjus, kad šie atsargiai ir kritiškai vertinų skambučius ar žinutes, kuomet staigiai prašoma pagalbos nukentėjusiems artimiesiems.

A.Semak papasakojo, kad pati neseniai sulaukė tokios žinutės, kurioje buvo reikalaujama beveik 6000 eurų suma. Tačiau vėliau pavyko išsiaiškinti, jog už viso to slypėjo kalėjime sėdintis ir pinigus telefonu viliojantis sukčius.

Moteris taip pat atskleidė, kad panaši istorija jos vyrui S.Semakui baigėsi kur kas liūdniau. Sukčiai pavogė buvusio S.Semako komandos draugą profilio nuotrauką, sukūrė netikrą paskyrą ir iš jos parašė žinutę „Zenit“ treneriui.

„Mano tėtis miršta nuo vėžio. Mes jau išleidome gydymui visus pinigus. Žinau, kad tu esi kilnios širdies ir esi mano paskutinė viltis“, – buvo rašome sukčių atsiųstoje žinutėje.

Patikėjęs istorija S.Semakas pervedė didelę pinigų sumą, kurios jo žmona neįvardijo, prašiusiam asmeniui. Vos tik gavęs pinigus sukčius užblokavo S.Semaką, kuris tik vėliau atsitokėjo, kad buvo rašoma ir netikros draugo paskyros.

Šiais metais naują sutartį su „Zenit“ komanda sudaręs S.Semakas turėtų per metus uždirbti apie 3 milijonus eurų. Treneriu šioje komandoje jis dirba nuo 2018 metų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.