L. Messi gyvenimo prabanga – nuo milžiniško namo iki įspūdingos automobilių kolekcijos

„Barcelona“ klube nusprendęs likti vienas geriausių pasaulio futbolininkų Lionelis Messi mažiausiai dar vienerius metus praleis Katalonijoje. 33-ejų argentinietis yra visų laikų rezultatyviausias Barselonos klubo futbolininkas. Per savo karjerą ne vieną įspūdingą trofėjų iškovojęs puolėjas pergalėmis džiaugiasi ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų.

Futbolininkas ir toliau gyvens savo milžiniškame, daugiau nei šešių milijonų vertės name.<br>Stopkadro bei Scanpix koliažas.
Futbolininkas ir toliau gyvens savo milžiniškame, daugiau nei šešių milijonų vertės name.<br>Stopkadro bei Scanpix koliažas.
Vienas iš brangiausių puolėjo pirkinių – beveik 1,5 mln. eurų kainuojantis „Pagani Zonda“ automobilis.<br>Scanpix nuotr.
Vienas iš brangiausių puolėjo pirkinių – beveik 1,5 mln. eurų kainuojantis „Pagani Zonda“ automobilis.<br>Scanpix nuotr.
Argentiniečio namas iš paukščio skrydžio.<br>Stopkadras.
Argentiniečio namas iš paukščio skrydžio.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 12, 2020, 12:05 PM

Namas, kuriame norėtų gyventi kiekvienas

Katalonijoje likęs futbolininkas ir toliau gyvens savo milžiniškame, daugiau nei šešių milijonų vertės name, kuris yra pastatytas priešais pat jūrą, lėktuvams skraidyti draudžiamoje zonoje.

Šešis kartus geriausiu pasaulio futbolininku pripažintas žaidėjas gyvena vos už 20-ies kilometrų nuo „Camp Nou“ stadiono, o jo namuose galima rasti nuosavą futbolo aikštelę, baseiną, uždarą sporto salę bei žaidimų aikštelę, skirtą trims argentiniečio atžaloms.

Daugelis futbolininkui taip pat galėtų pavydėti nuostabaus Balearų jūros vaizdo priešais miegamojo langus – to L.Messi negautų nei Mančesteryje, nei Paryžiuje ar Londone.

Sumaniai investavo pinigus

Žinodamas, kad Barselonoje yra didžiulis turizmo srautas, Argentinos futbolo žvaigždė sumaniai investavo savo pinigus. Jis, kaip ir Cristiano Ronaldo, tapo viešbučio savininku.

L.Messi įsigijo 29 mln. vertės keturių žvaigždučių viešbutį „MiM Sitges“, kuris yra vos 100 metrų nuo jūros.

Jame yra 77 miegamieji, taip pat vienas didelis bei penki mažieji liukso numeriai. Sezono metu nakvynė standartiniame kambaryje kainuoja apie 115 eurų už naktį.

Viešbutyje taip pat galima rasti ant stogo esantį dangaus barą nuo kurio atsiveria miesto bei Viduržemio jūros panorama.

Įspūdinga automobilių kolekcija

Didžiulę aistrą automobiliams jaučiantis argenitinietis gali pasigirti įspūdinga jų kolekcija. Visų futbolininko automobilių vertė siekia daugiau nei 3,5 mln. eurų sumą. Vienas iš brangiausių puolėjo pirkinių – beveik 1,5 mln. eurų kainuojantis „Pagani Zonda“ automobilis.

Sportininkas taip pat mėgsta pasivažinėti su jam priklausančiais „GranTurismo MC Stradale“ bei „GranTurismo S“ automobiliais, kurių kaina rinkoje siekia daugiau nei 100 tūkst. eurų.

„Barcelona“ ekipos žaidėjas ne kartą buvo pastebėtas vairuojantis ir „Ferrari F43 Spider“, kuris kainuoja per 200 tūkst. eurų.

Lrytas.lt primena, kad L.Messi į Barseloną atvyko dar vaikystėje ir žaidė visose grandyse – jaunimo komandoje, B ir C ekipose. Prie pagrindinės „Barcelona“ komandos jis prisijungė 2004-siais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio