Praėjusiame sezone su „Liverpool“ triumfavęs T. Alexanderis-Arnoldas: „Pakartoti sėkmę nebus lengva“

Jau šiandien (šeštadienį) startuoja Anglijos „Premier“ lyga. Į dėl kovą vieno iš prestižiškiausių futbolo trofėjų stos dvidešimt stipriausių Anglijos futbolo komandų. Savo pirmąjį susitikimą šeštadienį vakare sužais ir dabartiniai „Premier“ lygos čempionai – „Liverpool“ futbolininkai.

 21-erių gynėjas neabejoja, kad šis sezonas nebus lengvas.<br>Scanpix nuotr.
 21-erių gynėjas neabejoja, kad šis sezonas nebus lengvas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2020, 3:15 PM

Vienas iš šios komandos lyderių Trentas Alexanderis-Arnoldas teigia, kad Liverpulio ekipa ir šiame sezone turi išlaikyti savo mentalitetą bei suprasti, kad artėjantis sezonas bus kur kas sunkesnis.

„Turime išsaugoti savo mentalitetą, kuris mums padėjo tapti geriausia komanda praėjusiame sezone.

Mes suprantame, kad šią akimirką ant savo nugarų turime didžiulį taikinį – esame čempionai, todėl daugelis ekipų žaisdamos prieš mus bus itin motyvuotos.

Privalome neprarasti koncentracijos ir žygiuoti į priekį. Pakartoti savo sėkmę nebus lengva, tai padaryti yra kur kas sunkiau, nei triumfuoti vieną kartą“, – SkySports sakė 21-erių anglas.

Geriausiu praėjusio sezono „Premier“ lygos jaunuoju futbolininku išrinktas gynėjas pernai per 38 sužaistas rungtynes pelnė 4 įvarčius bei atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

Pirmasis čempionų išbandymas laukia 19:30 val. Lietuvos laiku prieš „Leeds United“ ekipą, kuri po 16-os metų grįžo į stipriausią Anglijos lygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.