Po pralaimėjimo S. Širmelis apgailestavo dėl skylėtos gynybos: „Neturėtume daryti tokių klaidų“

„Kai pralaimimos rungtynės, visuomet yra kaltas yra treneris. Žaidėjų niekuomet nekaltinu“, – po baigto Marijampolės „Sūduvos“ žygio Europos lygos atrankoje beliko konstatuoti Sauliu Širmeliui.

S.Širmelis prisiėmė kaltę dėl pralaimėjimo.<br>V.Kuralavičiaus nuotr.
S.Širmelis prisiėmė kaltę dėl pralaimėjimo.<br>V.Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2020, 11:28 PM

Lietuvos čempionai ketvirtadienį Suomijoje 0:2 (0:1) turėjo pripažinti KuPS komandos pranašumą.

Aikštės šeimininkai po kartą pasižymėjo pirmame ir antrame kėlinyje, o „Sūduva“ savo turėtų progų neišnaudojo. Po rungtynių Marijampolės klubo strategas apgailestavo dėl vaikiškos klaidos gynyboje.

„Neturėtume daryti tokių klaidų, kokia buvo pirmo įvarčio metu. Iki jo suomiai tikrai nieko ypatingo nebuvo sukūrę. Vėliau prasidėjo panika, galėjome antrą praleisti. Tai netūrėtų būti būdinga patyrusiai komandai

Sakyčiau, kai nei viena komanda neturėjo ypatingo pranašumo visų rungtynių metu. Mes galėjome pelnyti išlyginamąjį įvartį po dviejų gana dėkingų situacijų, bet vėliau varžovai sužaidė sėkmingai kampinį, jame suveikė puikūs namų darbai.

Tokių rungtynių ir laukėme, bet matyt varžovai įdėjo daugiau kovos, širdies, jie bėgo iki paskutinių minučių. Pabaigoje tas matėsi, jie buvo labai stipriai užsivedę. Tas kovingumas davė savo, suomių ir lygos toks stilius yra – visi kaunasi iki pat pabaigos.

Mūsų varžovas ir prieš silpnesnius Suomijoje nelaimi lengvai“, – kalbėjo S.Širmelis.

„Sūduva“ buvo paskutinis Lietuvos klubas, kuris dar varžėsi Europos lygos trečiajame atrankos etape, tačiau dabar futbolo kovos persikels į A lygą. Lietuvos čempionams dar teks pakovoti, norint apginti titulą, o jau sekmadienį laukia dvikova su Vilniaus „Riterių“ komanda.

Pasak S.Širmelio, dabar „Sūduvos“ futbolininkams belieka koncentruotis į kovas vietiniame fronte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.