Širdį virpinantis Italijos futbolo legendos poelgis: merginai padėjo pabusti iš komos

Ne paslaptis, kad Francesco Totti yra puikiai žinomas kaip vienas iš geriausių visų laikų Italijos futbolininkų. Net 25-erius profesionalaus futbolininko metus „Roma“ komandoje praleidęs žaidėjas garsėjo neeiliniais sugebėjimais aikštelėje, tačiau šįkart 44-erių italas pasižymėjo pavyzdingu elgesiu ir už jos ribų.

 Širdį virpinantis Italijos futbolo legendos poelgis: padėjo pabusti merginai iš komos<br>Scanpix ir Twitter nuotr.
 Širdį virpinantis Italijos futbolo legendos poelgis: padėjo pabusti merginai iš komos<br>Scanpix ir Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2020, 7:38 PM

Devyniolikmetė Romos „Lazio“ komandos žaidėja Ilenia Matilli praėjusių metų gruodžio mėnesį pateko į autoavariją, kurioje žuvo jos draugas, o ji pati atsidūrė komoje.

Nors mergina žaidė už „Lazio“ moterų ekipą, tačiau ji labai simpatizavo „Roma“ klubui, kurios neabejotina ikona buvo F.Totti.

Apie tai sužinojęs legendinis žaidėjas įrašė video žinutę, kurioje kreipėsi į komą patekusią futbolininkę bei ragino ją nepasiduoti.

„Ilenia, nepasiduok, tau pavyks tai padaryti, mes visi tikime tavimi“, – vaizdo įraše kalbėjo buvęs Italijos futbolo rinktinės puolėjas.

Ši žinutė buvo nuolat leidžiama į komą patekusios merginos palatoje, o praėjus devyniems mėnesiams po autoavarijos – ji pabudo.

Sužinojęs apie taip F.Totti nusprendė aplankyti Ilenią ligoninėje. Pirmadienį jis pasirodė palatoje ir nustebino iš komos pabudusią merginą.

„Ji šypsojosi, apkabino mane ir pradėjo verkti“, – po daugiau nei valandos trukusio susitikimo su I.Matilli teigė Italijos futbolo legenda.

Mergina šiuo metu vis dar negali kalbėti, tačiau stengiasi komunikuoti gestais bei reiškia savo mintis rašydama ant planšetės.

„Aš buvau labai laimingas, kad galėjau aplankyti ją ligoninėje. Kai ji iš jos išvyks mes dar būtinai susitiksime. Nekantrauju ją pamatyti vaikštančią bei išgirsti jos balsą“, – kalbėjo F.Totti.

Lrytas.lt primena, kad 2006 metais atstovaudamas Italijos rinktinei futbolininkas tapo pasaulio čempionu. Visą profesionalaus futbolininko karjerą „Roma“ klube praleidęs F.Totti per 619 rungtynių įmušė 250 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.