Bėdos užpuolė C. Ronaldo: atnaujinama skandalinga išprievartavimo byla

Prieš porą metų kvietimo į teismą sulaukęs Cristiano Ronaldo buvo kaltinimas dėl moters išprievartavimo 2009 metais.

 Cristiano Ronaldo gali tekti vėl sėstis į teisiamųjų suolą.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo gali tekti vėl sėstis į teisiamųjų suolą.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-07 16:10

35-erių portugalas po daugiau nei metus trukusios istorijos teismuose susitarė su jam kaltinimus metusia Kathryn Mayorga, kuri tuomet atsiėmė savo pareiškimą.

Tačiau dabar 37-erių moteris vėl nusprendė ieškoti teisybės teisme. JAV Nevados teisėjas išklausys K.Mayorgos stovyklos argumentų, ar moteris galėjo adekvačiai reaguoti 2010 metais pasirašydama sutartį, nes buvo morališkai sugniuždyta.

2018 metais amerikietė K.Mayorga buvo pareiškusi, kad futbolo žvaigždė ją išprievartavo Las Vegase analiniu būdu. JAV prokuratūra tuomet pradėjo tyrimą ir grasino futbolininką suimti.

Kaip skelbė Vokiečių leidinys „Spiegel“, C.Ronaldo kaltinimus metusi moteris nurodė netgi tikslią įvykio datą. Anot jos, futbolininko prievartos auka ji tapo 2009-ųjų birželio 12-ąją.

Apie Las Vegase galimai įvykusį incidentą „Spiegel“ leidinys buvo pranešęs dar 2017-aisiais, tačiau tik po metų buvo atskleista daugiau įvykio aplinkybių.

K.Mayorgos teigimu, su tuo metu Las Vegase viešėjusiu C.Ronaldo ji susidūrė kazino, o vėliau buvo išprievartauta vieno JAV pramogų sostinės viešbučio apartamentuose, kuriuose gyveno portugalas. Anot amerikietės, dešimt metų apie incidentą ji nekalbėjo, nes C.Ronaldo „už tylą“ jai sumokėjo 375 tūkst. JAV dolerių.

Pats futbolininkas neneigė turėjęs santykių su K.Mayorga, tačiau kaltinimus dėl išprievartavimo neigė. Tiesa, portugalas teisme prisipažino, kad amerikietei buvo sumokėjęs 375 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.