Išprotėjusios lygiosios Anglijos čempionate: „Tottenham Hotspur“ iki 82 min. pirmavo 3:0

Sekmadienį Anglijos pirmenybėse tris klubų poros nutarė sužaisti lygiosiomis ir pasidalinti po tašką: dvi dvikovos baigėsi 1:1, o viena net įspūdingu rezultatu 3:3.

„West Ham United“ ekipa per 10 minučių įmušė 3 įvarčius<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
„West Ham United“ ekipa per 10 minučių įmušė 3 įvarčius<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2020, 9:08 PM

Pirmuosius taškus į savo sąskaitas šį sezoną įsirašė „Sheffield United“ ir „Fulham“ ekipos, kurios pirmosios sužaidė lygiosiomis 1:1. Tokiu pačiu rezultatu baigėsi ir „Crystal Palace“ bei „Brighton“ ekipų rungtynės.

„Crystal Palace“ pirmavo nuo 19-osios minutės, kai 11 metrų baudinį realizavo Wilfriedas Zaha, o jau baigiantis rungtynėms – 90 min. – „Brighton“ tašką išplėšė 90-ąją minutę, kai pasižymėjo Alexis Mac Allisteris.

Neįtikėtinos lygiosios užfiksuotos akistatoje tarp „Tottenham Hotspur“ ir „West Ham Utd“ komandų. Viską lėmė rungtynių pradžia ir pabaiga – per juos tai viena, tai kita ekipa mušė įvarčius kaip išprotėjusi.

Pradžioje jau 1 min. Heungas Min Sonas išvedė „Tottenham“ į priekį. Po 7 minučių Harry Kane’as smūgiu iš toli padvigubino rezultatą, o 16 min. jis smūgiu galva privertė „West Ham Utd“ vartininką trečią kartą traukti kamuolį iš vartų.

Per kitą valandą ekipos įvarčių nepelnė ir atrodė, kad viskas dvikovoje aišku.

Tačiau 82 min. Fabianas Balbuena smūgiu galva sušvelnino rezultatą 1:2, po trijų minučių Davinsonas Sanchezas nukreipė kamuolį į savus vartus, o Manuelis Lanzini 94-ąją minutę neįtikėtinu smūgiu iš toli išplėšė lygiąsias 3:3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.