Prancūzijoje vis garsiau kalbama – Lionelis Messi vasarą kelsis į Paryžių

Prancūzų „Paris Saint Germain“ klubas taikosi nusipirkti „Barcelona“ ekipos puolėją argentinietį Lionelį Messi.

 Vis garsiau kalbama, kad Lionelis Messi kelsis į PSG ekipą.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
 Vis garsiau kalbama, kad Lionelis Messi kelsis į PSG ekipą.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2020, 12:37 PM, atnaujinta Dec 4, 2020, 12:39 PM

Apie šią naujieną paskelbė RMC Sport.

Leidinio teigimu, prie „Saint Germain“ klubo šešis kartus geriausiu planetos futbolininku rinktas L.Messi prisijungs kitų metų vasarą. „Aš nejuokauju. Messi bus PSG“, – tikino RMC Sport žurnalistas Danielis Riolo.

Gruodžio 3 dieną PSG puolėjas brazilas Neymaras pareiškė, kad jam būtina susijungti į vieną komandą su argentiniečiu, kaip ir buvo tuomet, kai jie žaidė „Barcelona“ klube. Ir tai įvyks vasarą. Pati Brazilijos futbolo žvaigždė nepaaiškino, kurioje komandoje turėtų tai įvykti.

2017-siais M.Messi pasirašė naują ketverių metų sutartį su katalonų ekipa – naujo kontrakto, kuris galioja iki 2021 metų vasaros, vertė yra 700 milijonų eurų.

Be to, abi pusės susitarė, kad kiti klubai L.Messi kontraktą galėtų išpirkti tik pakloję 700 mln. eurų. Teiesa, vasarą „Barcelona“ neoficialiai skleidė žinią, kad išpirkos suma gali ir sumažėti iki 250 mln. eurų.

Tačiau jau šių metų rudenį 33-ejų buvo nutaręs baigti bendradarbiavimą su katalonų klubu, kuriam atstovavo nuo 2004-ųjų.

Futbolo apžvalgininkai įvardijo kelias priežastis, kodėl L.Messi daugiau nebenori žaisti „Barcelona“, tačiau pats futbolininkas nė vienos versijos nepatvirtino ir nepaneigė.

Buvo teigiama, kad argentinietį labai įskaudino naujo vyriausiojo trenerio olando Ronaldo Koemano užuomina.

Esą strategas per pokalbį su juo telefonu ramiai pareiškė: „Privilegijų metas baigėsi, aš su tuo nesitaikstysiu. Tu privalai galvoti apie komandą.“

Tačiau L.Messi, net ir būdamas vienas privilegijuotųjų, nemenkai prisidėjo, kad „Barcelona“ su juo keturis kartus laimėtų UEFA Čempionų lygos turnyrą, po tris kartus – pasaulio taurę ir Europos supertaurę, dešimt kartų – Ispanijos čempionatą, šešis kartus iškovotų Karaliaus taurę ir aštuonis kartus – Ispanijos supertaurę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.