Paaiškėjo, kiek pinigų per mėnesį išleisdavo Diego Maradona

Legendinis Argentinos futbolininkas Diego Maradona per mėnesį išleisdavo nemenką pinigų sumą, kuri buvo skirta ne tik jo reikmėms.

 Diego Maradona kas mėnesį savo turtą mažino 100 tūkst. eurų.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Diego Maradona kas mėnesį savo turtą mažino 100 tūkst. eurų.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2020, 5:40 PM, atnaujinta Dec 7, 2020, 8:08 PM

„Marca“, remdamasi „American TV“ paskelbė, kiek per pastaruosius metus kas mėnesį „dingdavo“ iš D.Maradonos banko sąskaitos.

Pradžioje imta kalbėta, kad D.Maradona apskritai negaudavo pinigų ir buvo ties bankroto riba. Vėliau pasklido kalbos, kad pastaruoju metu gimtosios šalies klubą treniravęs D.Maradona vos sudurdavo galą su galu – tenkindavosi 1,5 tūkst. eurų alga.

Tačiau aiškėja, kad lapkričio 25 dieną staiga miręs 60-metis D.Maradona per mėnesį išleisdavo apie 100 mln. argentinietiškų pesų (100 tūkst. eurų). Tai patvirtino artimi mirusios žvaigždės šaltiniai.

Šiuo metu didžioji dalis D.Maradonos artimųjų bei išlaikytinių negauna jokių išmokų, nes futbolo legendos sąskaitas blokavo Argentinos mokesčių inspekcija.

Tai buvo padaryta paprašius jo dukroms ir siekiant išvengti pinigų iš banko sąskaitos dingimo.

Teigiama, kad 100 tūkst. eurų suma buvo skiriama iš viso 50-ies šeimų išlaikymui. Tarp jų ir D.Maradonos giminėms, moterims, su kuriomis futbolininkas turėjo santykių anksčiau, draugų užsienyje išlaikymui.

Paskutinėmis žiniomis, dėl D.Maradonos mirties pastaruoju metu kaltinamas ne jį gydęs daktaras, o medicinos sesuo, kuri tą dieną slaugė garsenybę.

Pasaulis buvo šokiruotas, kai netikėtai apskriejo naujienos apie garsiojo Argentinos futbolininko mirtį. Prieš kelis metus taip pat buvo pasklidusi tokia žinia, tačiau tada pats D.Maradona pažadėjo 10 tūkst. dolerių premiją tam, kuris pasakys šios „anties“ autorių.

Tuomet visi pasijuokė iš nevykusios naujienos, bet lapkričio 25-ąją tai buvo liūdna tiesa.

D.Maradonai atlikus autopsiją tapo aišku, kad Argentinos futbolo legenda mirė dėl ūmaus širdies nepakankamumo ir plaučių edemos.

Išvados patvirtino pranešimus, kad D.Maradona mirė dėl širdies smūgio. Spalio 30 dieną jam buvo suėję 60 metų.

„Ūminis širdies nepakankamumas, išsiplėtusi širdis ir plaučių edema nurodomos kaip mirties priežastys, remiantis pirmosiomis išvadomis“, – buvo paskelbęs didžiausias Argentinos laikraštis „Clarin“.

Pareigūnai taip pat patvirtino, jog nėra jokių akivaizdžių galimo nusikaltimo ženklų.

D.Maradonos sveikata ženkliai suprastėjo lapkričio pabaigoje, kuomet išryškėjo nesveiko gyvenimo būdo pasekmės.

Neseniai jis buvo patyręs du širdies smūgius ir turėjo bėdų dėl kepenų veiklos.

Prieš tris savaites legendinis futbolininkas buvo atvežtas į ligoninę ir skubiai operuotas išsiliejus kraujui į smegenis.

Garsenybė buvo išrašyta iš ligoninės lapkričio 11 dieną, o D.Maradonos artimieji dėkojo operavusiam gydytojui, laiku atradusiam krešulį galvoje.

Pasak „Clarin“, šeimos nariai matė, kad D.Maradona per paskutines savo gyvenimo dienas buvo „labai nervingas ir nerimastingas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.