Netikėtas sprendimas – prieš Kalėdas atleistas PSG treneris

Prancūzijos futbolo čempiono „Paris Saint Germain“ klube – netikėtas atleidimas. „Sky Sports“ pranešė, kad klubas trečiadienio vakarą iš pareigų nusprendė atleisti 47-erių metų strategą vokietį Thomasą Tuchelį. Ir tai įvyko nežiūrint į tai, kad tą pačią dieną šalies pirmenybėse PSG net 4:0 sutriuškino „Strasbourg“ futbolininkus.

 Thomas Tuchelis neteko darbo PSG klube.<br> Reuters/Scanpic.com
 Thomas Tuchelis neteko darbo PSG klube.<br> Reuters/Scanpic.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2020, 2:42 PM, atnaujinta Dec 24, 2020, 3:04 PM

Kol kas Paryžiaus ekipa čempionate užima trečią vietą ir tik tai galėtų oficiali priežastis. Mat kituose frontuose komanda žygiuoja be rimtesnių klūpetėjimų: UEFA Čempionų lygoje ekipa užėmė pirmąją vietą H grupėje, kurioje teko konkuruoti su „Manchester United“ ir „Leipzig“ klubais.

T. Tuchelis PSG treniravo nuo 2018 metų liepos ir dukart triumfavo Prancūzijoje, o pernai klubas žaidė Čempionų lygos finale.

Iki sutarties galiojimo pabaigos Vokietijos specialistui buvo likę vos šeši mėnesiai.

Žiniasklaida jau turi žinių, kad realiausias kandidatu į atsilaisvinusią vietą yra argentinietis Mauricio Pochettino, kuris išgarsėjo darbe su anglų „Tottenham Hotspur“. Tarp pretendentų taip pat yra minima ir Massimiliano Allegri pavardė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.