„Riteriai“ susirinko į pirmąją komandinę treniruotę

Prieš mėnesį individualiai treniruotis pradėję sostinės „Riteriai“ šį pirmadienį susirinko į pirmąją komandinę treniruotę. Tiesa, dar ne visi. Komandoje trūko Akselio Kalermo ir Angelio Lezamos, kurie į Lietuvą griš artimiausiu metu.

Sostinės klubo futbolininkai pradėjo treniruotes.<br>fkriteriai.lt nuotr.
Sostinės klubo futbolininkai pradėjo treniruotes.<br>fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2021, 3:58 PM

Visi pernai ekipoje žaidę lietuviai kartu su Luku Kochanausku bei NFA auklėtiniu Kajumi Beršta pirmąkart po dviejų mėnesių išbandė LFF stadiono aikštę.

„Emocijos puikios. Nors prie kamuolio neteko prisiliesti du mėnesius, kiekvienas turėjome individualią programą, todėl įsivažiuoti nuo pirmos treniruotės nėra sunku. Aišku, malonu, kad tokiu laikotarpiu jau turime galimybę pažaisti futbolą“, – sakė puolėjas Gytis Paulauskas.

Treniruotėje jau ne kaip vartininkas, o kaip klubo sporto direktorius apsilankęs Tadas Simaitis neslepia, kad klubo akiratyje yra ne vienas potencialus naujokas, tačiau pirmiausia dėmesys skiriamas tiems, kurie „Riterių“ marškinėlius vilkėjo praėjusiais metais.

„Du mėnesiai be kamuolių, be futbolo yra rekordiškai ilgas laiko tarpas. Aš pats, kaip buvęs futbolininkas, nepamenu tokio laiko, kad du mėnesius tektų atostogauti. Komanda visą mėnesį judėjo individualiai, pagal paruoštas programas, nuotoliniu būdu palaikėme tiek fizinį, tiek emocinį kontaktą.

Pagaliau susirinkome stadione, pagaliau futbolas. Visi grįžo patenkinti, laimingi, išsiilgę kamuolio. Dėl COVID-19 situacijos pasirinkome treniruočių pradžią ne manieže, o lauke. Vis tik čia užsikrėsti tikimybė yra mažesnė, o mes nenorime, kad COVID-19 kažkaip sugadintų planus“, – komentavo T. Simaitis.

Šią savaitę numatytos įvadinės treniruotės. Antradienį žaidėjų laukia testai, o kitą savaitę – pirmos kontrolinės rungtynės. Iki naujojo sezono, kuris turėtų startuoti kovo pradžioje, draugiškus susitikimus „Riteriai“ planuoja kiekvieną savaitę.

„Pasiruošimas laukia rimtas ir, tikėkimės, sėkmingas“, – reziumavo T.Simaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.