J. Jefremovas ir 2021-siais vilkės „Sūduvos“ aprangą

Marijampolės „Sūduvos“ futbolo klubas dar vienam sezonui pasirašė kontraktą su dešiniojo krašto gynėju iš Ukrainos Jevgenu Jefremovu.

Marijampolės „Sūduvos“ futbolo klubas dar vienam sezonui pasirašė kontraktą su dešiniojo krašto gynėju iš Ukrainos Jevgenu Jefremovu.<br> V.Kuralavičiaus nuotr.
Marijampolės „Sūduvos“ futbolo klubas dar vienam sezonui pasirašė kontraktą su dešiniojo krašto gynėju iš Ukrainos Jevgenu Jefremovu.<br> V.Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2021, 11:22 AM, atnaujinta Jan 15, 2021, 11:23 AM

Sekmadienį 27-ąjį gimtadienį švęsiantis futbolininkas prie Marijampolės ekipos prisijungė 2020-ųjų rugpjūčio mėnesį. Ukrainietis su „Sūduvos“ marškinėliais sužaidė 6 rungtynes A lygoje ir po dvejas LFF taurės turnyre bei Europos taurių turnyruose. Per sužaistas 736 minutes gynėjas atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir kartą užsidirbo geltonąją kortelę.

J. Jefremovas yra Donecko „Šachtar“ auklėtinis, gimtinėje dar rungtyniavęs „Mariupol“, Kijevo „Obolon-Brovar“ ir Kovalivkos „Kolos“ komandose. Be to, gynėjas yra išbandęs save ir Švedijos „Kramfors-Alliansen“ klube.

Ukrainietis tapo devintuoju „Sūduvos“ 2020-ųjų pagrindinės komandos nariu (kartu su Ivanu Kardumu, Viliumi Stebriu, Aleksandru Živanovičiumi, Semiru Kerla, Thomasu Salamonu, Vaidu Slavicku, Povilu Leimonu ir Nicolas Gorobsovu), kuris Marijampolėje pradės pasirengimą ir 2021-ųjų sezonui.

Be to, į Marijampolę atvyks Lietuvos rinktinės gynėjas Markas Beneta, prancūzas Romainas Habranas ir rumunas Catalinas Tira. Taip pat su pagrindine komanda dirbs ir mažiausiai keturi jaunesni futbolininkai, pernai atstovavę „Sūduvos“ B ekipai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.