V. Borovskis su „Riteriais“ pasirašė naują sutartį, prisijungė ir P. Kalimavičius

Keturis sezonus Vilniaus „Riterių“ ekipai atstovavęs 36-erių metų Valdemaras Borovskis klube lieka dar metams. Futbolininkas su komanda pluša nuo pirmosios pasiruošimo naujajam sezonui dienos, o praėjusią savaitę susitarimas tarp futbolininko ir „Riterių“ buvo įtvirtintas abiejų pusių parašais.

 V. Borovskis su „Riteriais“ pasirašė naują sutartį, prisijungė ir P. Kalimavičius.
 V. Borovskis su „Riteriais“ pasirašė naują sutartį, prisijungė ir P. Kalimavičius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2021, 3:40 PM

„Jau keletą metų, pasibaigus sezonui, užduodu sau klausimą, ar vis dar noriu žaisti profesionaliai? Kol kas, visada prieidavau prie teigiamo atsakymo ir šie metai – ne išimtis. Futbolas man iki šiol kelia tokią pačią aistrą, kokią jausdavau ankstyvoje jaunystėje. Džiaugiuosi klubo pasiūlymu pasilikti, su malonumu jį priėmiau. Tai buvo lengviausios derybos mano karjeroje“, – neabejojo V. Borovskis.

Vyriausias Riteris šeštadienio rungtynėse su Gargždų „Banga“ žaidė visą antrąjį kėlinį ir per jį pasižymėjo rezultatyviu perdavimu.

„Valdemaras yra tikra klubo legenda – jis lyderis rūbinėje ir puikus žmogus gyvenime. Visi žaidėjai jam jaučia didžiulę pagarbą, todėl ne kartą tradiciniuose komandos rinkimuose buvęs kapitonas yra išrinktas „Metų siela“. Esu tikras, kad Boria komandai liks naudingas ne tik už aikštės ribų, bet ir joje“, – sprendimą pratęsti sutartį komentavo klubo sporto direktorius Tadas Simaitis.

V. Borovskis yra vienas iš keturių Riterių, peržengusių šimto sužaistų rungtynių ribą. Be jo, tokiais pasiekimais klube gali pasigirti Justinas Januševskis, Aleksandras Byčenokas ir Deividas Česnauskis.

Praėjusią savaitę sutartį su klubu taip pat pasirašė ir Povilas Kalimavičius. Šis 23-ejų futbolininkas „Riteriams B“ yra atstovavęs ankstesniais metais, o pasiruošimą 2021-iesiems su komanda pradėjo nuo pat treniruočių proceso pradžios bei žaidė visose trejose kontrolinėse rungtynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?