„Hegelmann Litauen“ klubas iš Portugalijos parsiviliojo talentingą lietuvį V. Armalą

Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ iš Lisabonos „Benfica“ klubo pasiskolino Lietuvos U-21 rinktinės gynėją kaunietį Vilių Armalą. Portugalijos klubo U-23 ir U-19 komandoms atstovaujantis lietuvis Kaune nuomos pagrindais rungtyniaus bent sezoną.

 V.Armalas grįžo į Lietuvą.
 V.Armalas grįžo į Lietuvą.
 V.Armalas grįžo į Lietuvą.
 V.Armalas grįžo į Lietuvą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 16, 2021, 4:47 PM, atnaujinta Feb 16, 2021, 4:50 PM

„Manau, tai buvo teisingiausias sprendimas, kokį galėjau priimti šiuo metu vykstant visai pandemijai. Grįžau į aplinką, kurią neblogai pažįstu ir atstovausiu savo gimtojo miesto komandai“, – sakė 20-metis gynėjas.

2019 metų sausį V. Armalas pasirašė 4,5 metų kontraktą su vienu iš Portugalijos futbolo flagmanu. Tuomet žaidėjas į „Benfica“ klubą persikėlė iš Kauno „Stumbro“ ekipos.

Pirmoje Lietuvos lygoje V. Armalas „Stumbro B“ sudėtyje debiutavo būdamas 16-os ir greitai įsitvirtino startinėje ekipos vienuolikėje. 2018 metų sezonas Viliui buvo įsimintiniausias – žaidėjas sulaukė savojo šanso debiutuoti A lygoje ir sezono pabaigoje dažnai rungtyniaudavo po 90 minučių.

Šiuo metu futbolininkas yra nuolat kviečiamas į Lietuvos U-21 rinktinę ir ten yra vienas pagrindinių šios ekipos centro gynėjų.

Naujajame klube V. Armalas jau spėjo debiutuoti ir sužaisti kėlinį mače prieš „Kauno Žalgirį“.

„Hegelmann Litauen“ klubas – besivystantis, turintis ambicijų augti ir tobulėti. Manau, pati komanda yra geras patyrusių bei jaunų perspektyvių žaidėjų mišinys. A lygoje būsime konkurencingi. Pats jaučiuosi gerai, komandos žaidėjai ir personalas priėmė šiltai, tai suteikia pasitikėjimo. Mano sportinė forma yra gera, atvykau čia tiesiai iš treniruočių proceso“, – sakė V. Armalas.

Gynėjas nekantrauja sugrįžti į A lygos kovas ir patirtį rungtynių džiaugsmą.

„Laukiu prasidedančių A lygos ir LFF taurės kovų. Tikiuosi, jog dirbsime sunkiai treniruotėse ir rungtynėse, kas mums padės tobulėti individualiai, tokiu būdu kaip kolektyvas galėsime mėgautis futbolu“, – sakė naujokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.