Lietuvos čempionių aprangą toliau vilkės T. Corneil

Dviem pergalėmis sezoną Žiemos taurės turnyre pradėjusi Šiaulių „Gintros“ komanda sulaukė dar vieno sugrįžimo į geltonai juodų gretas.

Tristan Corneil.<br>Klubo nuotr.
Tristan Corneil.<br>Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2021, 11:42 AM

Lietuvos čempionių garbę ir šiame sezone gins 27-erių kanadietė Tristan Corneil. Su kairiakoja gynėja sudaryta sutartis iki sezono pabaigos.

Futbolininkė į Lietuvą pirmąjį kartą atvyko pernai pavasarį. Prasidėjus pasaulinei COVID-19 pandemijai Tristan, kaip ir kitos legionierės, didžiausią nerimo bangą išgyveno būtent mūsų šalyje.

Tiesa, tuomet epidemiologinė situacija Lietuvoje buvo viena geriausių Europoje ir pasaulyje, todėl iš Vankuverio priemiesčio kilusi mergina džiaugėsi, kad šiuo laikotarpiu teko laiką leisti vienoje iš saugiausių valstybių.

Į Saulės miestą sugrįžusiai T.Corneil klubo vadovai įteikė praėjusiame sezone iškovotą A lygos aukso medalį. Lietuvos čempione pirmąjį kartą tapusi gynėja tikisi sklandesnio, pilnavertiško sezono, naujų iššūkių ir didelių pergalių Čempionių lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.