Ispanijos žiniasklaida: Madrido pusėn žvelgiantis C. Ronaldo gali sugrįžti į „Real“

Šią savaitę UEFA Čempionų lygoje savo pasirodymą baigusi Turino „Juventus“ ekipa neprasibrovė į stipriausiųjų komandų aštuntuką. Pirmą kartą nuo 2007 metų be įvarčio turnyro atkrintamosiose varžybose likęs Italijos klubo lyderis Cristiano Ronaldo liko nusivylęs pasirodymu tarptautinėje arenoje.

C.Ronaldo gali sugrįžti į Madridą.<br>Scanpix nuotr.
C.Ronaldo gali sugrįžti į Madridą.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2021, 12:54 PM, atnaujinta Mar 12, 2021, 12:59 PM

Pasak Ispanijos žiniasklaidoje pasirodžiusių pranešimų, 36-erių portugalas taip pat nėra patenkintas savo vaidmeniu Turino ekipoje ir svarsto apie sugrįžimą į Madrido „Real“.

Teigiama, kad futbolininko agentas Jorge'as Mendesas šią savaitę turėjo pokalbį su Madrido „Real“ valdybą dėl galimo C.Ronaldo sugrįžimo į Ispanijos čempionų komandą.

Vis dėlto tikimybė, kad charizmatiškasis puolėjas grįš į savo buvusią ekipą – menka.

C.Ronaldo sugrįžimas į „Real“ smarkiai įtakotų karališkojo klubo finansus. Apie sudėties atnaujinimą galvojanti komanda žvalgosi į Erlingą Haalandą bei Kylianą Mbappe, todėl portugalo sugrįžimo atveju sukeltos finansinės problemos užkirstų kelią skambių pirkinių įsigijimui.

Lrytas.lt primena, kad C.Ronaldo „Real“ ekipoje rungtyniavo 2009-2018 sezonais ir per 292 sužaistas rungtynes įmušė 311 įvarčių.

Kartu su karališkuoju klubu portugalas keturis kartus triumfavo UEFA Čempionų lygoje bei du kartus laimėjo Ispanijos futbolo čempionatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.