Naujasis „Barcelona“ prezidentas viešai prašo L. Messi likti klube

„Tu žinai, kaip aš tavimi žaviuosi ir mes padarysime viską, ką privalome, kad išlaikytume tave“ – į Lionelį Messi kreipėsi naujais „Barcelona“ prezidentas Joanas Laporta.

„Barcelona“ prezidentas prašo L.Messi likti klube.<br> AFP/Scanpix nuotr.
„Barcelona“ prezidentas prašo L.Messi likti klube.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2021, 1:14 PM, atnaujinta Mar 18, 2021, 1:18 PM

Trečiadienį savo inauguracijos šventėje naujasis prezidentas pasakę savo pirmąją kalbą.

Kaip ir buvo galima tikėtis, į postą grįžusio prezidentas daug dėmesio skyrė komandos žvaigždei L.Messi, kurio ateitis klube vis dar nėra aiški.

„Stabilumą „Barcelonai“ suteikia vieningumas. Aš esu čia tam, kad priimčiau tokius sprendimus, kurie įkalbės Leo pasilikti. Pasinaudosiu tuo, jog jis čia ir jis tai žino“, – kalbėjo po 11 metų į postą grįžęs prezidentas J.Laporta.

„Tu žinai, kaip aš tavimi žaviuosi ir mes padarysime viską, ką privalome, kad išlaikytume tave. Tu žinai, jog negali išvykti“, – į šešis kartus prestižinio „Ballon d'Or“ titulo savininką L.Messi kreipėsi naujasis prezidentas.

„Kai baigsis pandemija, grįš ir mūsų pajamos. Tai bus sutvarkyta. Aš turiu stiprią komandą, kuri priims tinkamus sprendimus. Norėdamas atstovauti klubą privalai juo gyventi, kvėpuoti ir mes tai darome, kiek tik įmanoma“, – kalbėjo J.Laporta.

J.Laporta gerus santykius su L.Messiu palaiko nuo paskutinio karto jam būnant prezidentu ir tai gali padėti išlaikyti klube nuo 13 metų komandoje esantį žaidėją. Tačiau L.Messi šiuo metu vis dar siejamas su tokiais Europos futbolo grandais, kaip „Paris Saint-Germain“ ir „Manchester City“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.