Po antausio prieš lygos debiutantus „Juventus“ direktorius prakalbo apie C. Ronaldo ateitį klube

Sekmadienį vykusiose Italijos futbolo čempionato rungtynėse skaudų ir netikėtą smūgį patyrė titulą ginanti Turino „Juventus“ ekipa. Ji savo aikštelėje 0:1 turėjo pripažinti lygos naujokės „Benevento“ komandos pranašumą.

C.Ronaldo ir toliau turėtų rungtyniauti Italijoje.<br>Scanpix nuotr.
C.Ronaldo ir toliau turėtų rungtyniauti Italijoje.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2021, 11:39 AM, atnaujinta Mar 22, 2021, 11:43 AM

Svarbius taškus išbarsčiusi „Juventus“ išliko trečioje „Serie A“ turnyrinės lentelės pozicijoje, o nuo pirmaujančios Milano „Inter“ jau atsilieka 10 taškų skirtumu.

Po skaudaus antausio Turino vienuolikės sporto direktorius Fabio Paratici prakalbo apie Cristiano Ronaldo ateitį Italijos čempionų klube.

„Priėmėme sprendimą pasilikti C.Ronaldo. Šiuo metu jis yra geriausias žaidėjas pasaulyje ir mes norime tvirtai jį išlaikyti“, – po dvikovos teigė F.Paratici.

Portugalas per tris sezonus žaisdamas „Juventus“ komandoje vis dar rodo įspūdingą formą, o klubas iš žvaigždės vardo uždirbo dideles pajamas.

Vis dėlto, dėl COVID-19 pandemijos auga finansinės klubo problemos. Praėjusį mėnesį klubo vadovybė atskleidė, jog per pirmąją šio sezono dalį „Juventus“ patyrė 113.7 milijonų eurų nuostolį

Kiek anksčiau Ispanijos bei Italijos spaudoje pasirodė pranešimai, kad siekdama palengvinti finansinę naštą, Turino komanda gali ryžtis žaidėjo pardavimui.

„C.Ronaldo pagal savo kontraktą čia žais dar vieną sezoną ir mes tuo džiaugiamės“, – apie po sezono galimą portugalo išvykimą iš „Juventus“ kalbėjo komandos treneris Andrea Pirlo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.