L. Messi atskleidė savo reikalavimus, kad liktų Barselonoje: yra trys sąlygos

„Barcelona“ futbolo klubo žvaigždė Lionelis Messi išvardijo, kokiomis sąlygomis sutiktų tęsti karjerą Katalonijos klube, su kuriuo sutartis baigiasi šią vasarą. Reikalavimai buvo pateikti naujajam klubo prezidentui Joanui Laportai, kuris pažadėjo daryti viską, kad argentinietis nepabėgtų.

L.Messi vėl jaučia žaidimo džiaugsmą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
L.Messi vėl jaučia žaidimo džiaugsmą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2021, 2:46 PM, atnaujinta Apr 3, 2021, 2:52 PM

„Eurosport“ teigimu, L.Messi reikalauja, kad klubas įsigytų aukštos klasės žaidėją, išlaikytų jaunas žvaigždutes ir pasikeistų bendravimas su klubo sporto direktoriumi Ramonu Planesu.

33 metų argentinietis pareiškė, kad galutinį sprendimą priims tik pasibaigus sezonui – ne anksčiau kaip po trijų mėnesių.

Vis dėlto aikštėja, kad didieji viliotojai ima abejoti: „Paris Saint-Germain“ norėtų pasilikti jaunesnį prancūzą Kylianą Mbappe, o „Manchester City“ jau netiki Leo ketinimais. Be to, Anglijos klubo treneris Pepas Guardiola pripažino, kad klubas dėl pandemijos turi finansinių sunkumų.

Naujasis „Barcelona“ generalinis direktorius Ferranas Reverteris mano, kad L.Messi norai įvykdomi. Jaunieji klubo futbolininkai Ansu Fatie, Ilaix Moriba ir Pedri gauna pakankamai laiko žaisti, o treneris Ronaldas Koemanas kur kas geriau nei sezono pradžioje susikalba su L.Messi.

Vis daugėja ženklų, kad L.Messi vasarą gali pasirašyti naują sutartį su „Barcelona“. O vienas jų yra pagerėjęs argentiniečio ir visos komandos žaidimas.

„Barcelona“ po sunkaus starto grįžo į lyderių gretas ir kovoja dėl titulo.

Balandžio 17 dieną jų laukia mačas dėl Karaliaus taurės, o pats L.Messi atrodo vėl atradęs žaidimo džiaugsmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.