Anglai ketina leisti sirgaliams užpildyti „Wembley“ stadioną Europos čempionato metu

Anglijos futbolo asociacijos vadovai tikisi, kad liepą vyksiančio Europos futbolo čempionato metu galės pilnai užpildyti Londono „Wembley“ stadioną.

 Anglijos futbolo sirgaliai.<br> PA/Scanpix nuotr.
 Anglijos futbolo sirgaliai.<br> PA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2021, 1:11 PM, atnaujinta Apr 5, 2021, 2:14 PM

Anglijos futbolo asociacijos vadovai tikisi, kad liepą vyksiančio Europos futbolo čempionato metu galės pilnai užpildyti Londono „Wembley“ stadioną.Stipriai koronaviruso paveikta Anglija nuo gegužės mėnesio ketina atlaisvinti daugelį šalyje dėl viruso įvestų apribojimų. Visgi dar iki tol, per ateinančias savaites, sporto ir pramogų pasaulyje vyks ne vienas renginys, kurio metu bus išbandomos ir įvertinamos įvairios testavimo procedūros leidžiančios apsaugoti stebėtojus.

Tarp šių renginių bus ir rungtynės „Wembley“ stadione: Anglis futbolo asociacijos (FA) taurės rungtynės tarp „Leicester“ ir „Southampton“ balandžio 18 dieną turėtų vykti su 4 tūkst. sirgalių, Anglijos lygos taurės finalas tarp „Tottenham Hotspur“ ir „Manchester City“ balandžio 25 d. – su 8 tūkst. sirgalių bei FA taurės finalas gegužės 15 d. su 21 tūkst. žiūrovų.

„Mes džiaugiamės, kad turime šansą surengti šiuos tris testavimo renginius ir esame užtikrinti, jog galime pasiūlyti saugią aplinką. Tai svarbus žingsnis link sirgalių sugrįžimo kelyje, kurio pabaigoje – pilni stadionai Europos čempionato pabaigoje“, – sakė Anglijos futbolo asociacijos vadovas Markas Bullinghamas.

„Euro 2020“ čempionatas turėtų įvykti liepos 11 d.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.