Europos lygos ketvirtfinalyje sėkmingiausiai startavo „Manchester United“ – nesutrukdė ir į aikštę išbėgęs nuogalius

Ketvirtadienį startavo UEFA Europos lygos ketvirtfinalio etapas, kuriame varžosi geriausios aštuonios ekipos.

„Manchester United“ ekipos žaidėjas Bruno Fernandesas pelno antrą įvartį į „Granada“ vartus.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
„Manchester United“ ekipos žaidėjas Bruno Fernandesas pelno antrą įvartį į „Granada“ vartus.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2021, 1:26 AM, atnaujinta Apr 9, 2021, 1:32 AM

Sėkmingai šį etapą pradėjo anglų „Manchester United“ ekipa, kuri išvykoje rezultatu 2:0 įveikė ispanų „Granadą“.

Svečiai į priekį išsiveržė 31 minutę, kai Marcusas Rashfordas pasiuntė kamuolį į vartų tinklą. Nors ispanai turėjo kelis šansus išlyginti rezultatą, 90 minutę į jų vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys, o jį realizavo portugalas Bruno Fernandesas.

Nors vartininkas ir nuspėjo kamuolio smūgio kryptį, tačiau neišlaikė jį rankose. 2020 metų sausį prie ekipos prisijungęs B.Fernandesas per tą laiką iš viso mušė dvidešimt 11 metrų baudinių ir tik kartą nenuginklavo varžovų vartininko.

Mačo eigos nesutrukdė 6 minutę į aikštę išbėgęs nuogalius. Nors dvikova buvo žaista be žiūrovų, bėgioti be rūbų gerbėjas kažkokiu būdu prasmuko į areną.

„Mačas nebuvo idealus. Mes po šios dvikovos turėsime tris diskvalifikacijas dėl geltonų kortelių.

Ispanijoje nėra lengva žaisti ir pasiekti norimą rezultatą yra sunku – reikia sužaisti idealiai. 2:0 yra gers rezultatas.

Norime tin nugalėti, todėl atsipalaiduoti negalime. Kitaip bus blogai“, – po dvikovos sakė anglų komandos treneris norvegas Ole Gunnaras Solskjaeras.

Kitose rungtynėse anglų Londono „Arsenal“ namuose lygiosiomis 1:1 sužaidė su čekų Prahos „Slavia“. Anglijos komanda jau negali laimėti ketvirtą mačą iš eilės: jos sąskaitoje dvi lygiosios ir dvi nesėkmės.

Šeimininkai pirmavo po 86 minutę Nicolaso Pepe pelnyto įvarčio, tačiau 94-ąją minutę po kampinio išlygino Tomašas Holesas.

„Arsenal“ treneris Mikelis Arteta po rungtynių buvo nusivylęs: „Mes kontroliavome situaciją ir pelnėme įvartį, kurio ir tikėjomės.

Viskas buvo gerai, kol patys nesukūrėme sau problemų – leidome mušti kampinį. Varžovas metė visas savo pajėgas ir atsitiko tai, kas kai kada atsitinka futbole – per paskutinę ataką čekai išsigelbėjo. Mūsų tikslas – mušti įvarčius. Jie padės mums įveikti etapą.“

Kiti ketvirtadienio rezultatai:

Amsterdamo „Ajax“ – „Roma“ 1:2.

Zagrebo „Dinamo“ – „Villarreal“ 0:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?