Legendinė pavardė – vėl aikštėje: jau į istoriją patekusi D. Rodmano dukra įspūdingai pažymėjo debiutą

NBA superžvaigždės Denniso Rodmano dukra savaitgalį įvarčiu pradėjo savo profesionalios futbolininkės karjerą. Jos taiklus smūgis „Washington Spirit“ komandai leido sumažinti skirtumą, tačiau nuo pralaimėjimo neišgelbėjo – JAV nacionalinėje moterų lygoje 3:2 laimėjo „North Carolina Courage“ futbolininkės.

 D.Rodmano dukra jau spėjo pasižymėti moterų futbole.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 D.Rodmano dukra jau spėjo pasižymėti moterų futbole.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-12 11:07

Penkiskart NBA čempiono 18-metė dukra Trinity Rodman jau yra patekusi į istoriją – ji tapo jauniausia naujokų biržoje pakviesta futbolininke istorijoje. 2021 metų naujokų biržoje ji pasirinkta antruoju šaukimu.

Rungtynėse su „Courage“ komanda Vašingtono klubo marškinėlius vilkinti T.Rodman aikštėje pasirodė po keitimo. 55 minutę aikštėje pasirodžiusi D.Rodmano dukra pasižymėjo jau po 5 minučių.

Trinity futbolo lygoje tenka pratintis prie milžiniško dėmesio – jos skandalingasis tėtis D.Rodmanas NBA triumfavo penkiskart su „Chicago Bulls“ ir „Detroit Pistons“ klubai bei užsitikrino vietą ne tik Šlovės muziejuje, bet ir karščiausiuose istorijos puslapiuose.

Trinity kiek anksčiau yra sakiusi, kad nors jos tėtis – vienas garsiausių sportininkų pasaulyje, tikru pavyzdžiu laiko savo mamą Michelle.

„Kai turiu tokį tėtį, niekas manęs neklausia apie mamą, nes ji nėra NBA žvaigždė. Bet aš noriu, kad žmonės žinotų, jog mano mama mane palaikė visais gyvenimo atvejais. Ji yra mano geriausia draugė ir mano ramstis, – yra sakiusi T.Rodman. – Nemanau, kad žmonės žino, kiek esame artimos. Ir nors ji nežaidė NBA, ji mėgsta varžytis, yra neįtikėtinai stipri moteris.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.