A lygos debiutantų neįveikęs „Panevėžys“ prarado pirmuosius du taškus

Lietuvos futbolo A lygoje nebeliko komandų, kurios dar nebūtų praradusios taškų – keturiomis pergalėmis iš eilės turnyrą pradėjęs „Panevėžys“ 7-ojo turo rungtynėse namuose 2:2 (2:2) sužaidė su Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipa.

 Panevėžiečiai liko be pergalės.<br> alyga.lt nuotr.
 Panevėžiečiai liko be pergalės.<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

2021-04-13 20:32, atnaujinta 2021-04-13 20:36

Lygiosios aukštyn nepakėlė nė vienos komandos – panevėžiečiai ir toliau išlieka treti, „Hegelmann Litauen“ klubas užima šeštą vietą.

Mačas Panevėžyje prasidėjo itin atviru žaidimo, o tai nešė vieną įvartį po kito – jau 3-iąją minutę šeimininkus į priekį išvedė puikų žaidimą prie varžovų vartų šiemet demonstruojantis ir trečią savo įvartį pelnęs Justinas Januševskis.

Dar po kelių minučių Joao Martinso auklėtiniai turėjo dar vieną progą džiaugtis, mat Elivelto smūgiu iš arti jų persvarą padvigubino – 2:0.

Visgi svečių komanda rankų nenuleido ir iškart ėmėsi veiksmų atakoje ir tai davė vaisių – Nauris Petkevičius sulaukė gero komandos draugo perdavimo ir pelnė pirmą savo įvartį rungtyniaujant aukščiausioje Lietuvoje lygoje.

Netrukus rezultatas tapo lygus, o tuo pasirūpino „Hegelmann Litauen“ brazilas Ricardinho. Tiesa, jis tapo tik atakos užbaigėju, mat visa ataka buvo itin graži – Andriaus Skerlos ekipa kantriai perdavinėjo kamuolį, kol po gražios kelių perdavimų kombinacijos sugebėjo išvesti brazilą į smūgiui tinkamą poziciją, o pastarasis svarbiausiu metu nesuklydo.

Po pertraukos aikštėje aktyvesni buvo „Panevėžio“ futbolininkai, kurie paskutinėmis mačo minutėmis surengė tikrą svečių vartų šturmą, tačiau šiems pavyko apsiginti ir tapti pirmąja komanda, kurios šiame sezone „Panevėžys“ nenugalėjo.

Kitame ture „Panevėžys“ namuose priims Kėdainių „Nevėžį“, tuo tarpu „Hegelmann Litauen“ savo stadione žais su Gargždų „Banga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.