Traumą besigydantis „Real“ kapitonas S. Ramosas pasigavo ir koronavirusą

Madrido „Real“ futbolo klubas antradienį paskelbė, kad kapitono Sergio Ramoso COVID-19 testas buvo teigiamas. Gynėjas izoliavosi ir laikysis būtinų sveikatos saugumo priemonių.

 S.Ramosas gydosi traumą.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 S.Ramosas gydosi traumą.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2021, 2:31 PM, atnaujinta Apr 13, 2021, 4:54 PM

35-erių futbolininkas pastaruoju metu beveik nebendravo su komandos draugais, nes jis atsigauna po raumens traumos, kurią jis patyrė atstovaudamas Ispanijos rinktinei.

Tikėtasi, kad S.Ramosas be futbolo praleis maždaug mėnesį. Praėjo dvi savaitės, ir belieka laukti, ar jo teigiamas testas paveiks grįžimo laiką.

Pastarąjį kartą S.Ramosas buvo matytas Alfredo Di Stefano stadiono tribūnose praėjusį šeštadienį vykusiame „El Clasico“, kai džiūgavo ir protestavo iš savo vietos tribūnoje. Po rungtynių jis taip pat buvo tunelyje, kur stebėjo kai kurių „Barcelona“ žaidėjų ir teisėjo Jesuso Gilo Manzano ginčą.

Šiuo metu S.Ramosas nėra vienintelis komandos žaidėjas, užsikrėtęs COVID-19, nes Raphaelio Varane'o taip pat nėra komandoje dėl teigiamo testo.

Anksčiau COVID-19 persirgo Mariano Diazas, Edenas Hazard'as, Ederis Militao, Casemiro, Luka Jovicas ir Nacho Fernandezas, taip pat treneris Zinedine'as Zidane'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.