Izraelyje – buvusio žalgiriečio košmaras: po raketos šūvio tik per stebukla liko gyvas

Buvęs Vilniaus „Žalgirio“ legionierius Higoras Vidalis ketvirtadienį patyrė tikrą košmarą. Izraelio antroje lygoje rungtyniaujantis 24-erių brazilas naktį slėpėsi nuo raketų, kartu su žmona leidosi į bunkerį ir tik stebuklo dėka liko gyvas.

 Izraelyje – buvusio žalgiriečio košmaras: po raketos šūvio tik per stebukla liko gyvas.<br> fkzalgiris.lt/Instagram nuotr.
 Izraelyje – buvusio žalgiriečio košmaras: po raketos šūvio tik per stebukla liko gyvas.<br> fkzalgiris.lt/Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2021, 1:30 PM

Futbolininkas socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame rodo tai, kas liko iš jo buto po raketos šūvio.

„Tai yra mano butas Petah Tikvoje po „Hamas“ atakos. Pasidalinkite šiuo vaizdo įrašu, kad parodytumėte, kas yra tie žmonės. Jie elgiasi kaip gyvūnai, puola nekaltus žmones, tokius kaip aš, mano žmona ir mano kūdikis.

Aš atvykau čia žaisti futbolą. Nuoširdžiai dėkoju Izraelio Dievui, kuris šiandien apsaugojo mane ir mano šeimą. Stebuklas, kad aš ir mano šeima esame gyvi. Dėkojame jums visiems už paramą“, – rašė žaidėjas.

Sportininkas ypatingai jaudinosi dėl žmonos, kuri patyrė didžiulį šoką ir šiuo metu laukiasi judviejų vaiko. Kaip pasakojo atletas, visi namo gyventojai išgirdo sirenas ir subėgo į bunkerį, jame praleido naktį, o nurimus raketų garsams, galiausiai grįžo į apartamentus. Tiesa, jie buvo suniokoti.

Brazilas nieko nelaukęs nusprendė palikti Izraelį ir kartu su žmona grįžti į Braziliją.

H.Vidalis Vilniuje žaidė 2019-2020 m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.