Į Latviją atvykęs Lietuvos rinktinės treneris V. Urbonas: „Norisi kuo greičiau pamiršti praėjusias rungtynes“

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė penktadienį Rygoje sužais antrąsias šių metų Baltijos taurės turnyro rungtynes – Valdo Urbono auklėtiniai išvykoje susitiks su daugkartiniais šių varžybų laimėtojais latviais.

V.Urbonas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
V.Urbonas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
V.Urbonas.<br>V.Skaraičio nuotr.
V.Urbonas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 4, 2021, 1:41 PM

Pirmąsias rungtynes lietuviai savo stadione 0:1 pralaimėjo Estijos vienuolikei, tad norint dar išlaikyti šansus kautis dėl trofėjaus Lietuviams yra būtina laimėti šio vakaro rungtynes, o tada tikėtis teigiamo rezultato birželio 10 dieną vyksiančiose rungtynėse tarp Estijos ir Latvijos vienuolikių.

Kaip spaudos konferencijoje prieš rungtynes sake rinktinės treneris V. Urbonas – komanda nori kuo greičiau pamiršti antradienio pralaimėjimą, o geriausia priemonė – kitos rungtynės.

„Laukia principinė dvikova su Latvijos rinktine, po paskutinio pralaimėjimo Estijos rinktinei norisi kuo greičiau pamiršti tas rungtynes, o geriausias vaistas – kuo greičiau sužaisti kitą mačą.

Manau, kad žaidėjai bus pasiruošę, nuotaikos neblogos ir pasistengsime parodyti gerą žaidimą, sieksime gero rezultato, nežiūrint į praėjusią nesėkmę“, – akcentavo rinktinės strategas.

Su treneriu sutiko ir rinktinės žaidėjas Markas Beneta.

„Pralaimėjimas estams ganėtinai nuvylė. Taurė susideda iš dviejų rungtynių, tad jei nori laimėti – turi iškovoti abi pergales.

Manau, kad gerai pailsėjome ir sutinku su treneriu, kad tai yra ypatingos rungtynės, nes tai yra tarsi derbis. Tikiu, kad vaikinai yra pasiruošę ir bandysime iškovoti pergalę, o tada tikėsimės, kad Latvijos ir Estijos rungtynėse bus užfiksuotas mums tinkantis rezultatas“, – prieš rungtynes sakė futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.