Ukrainiečiai palaiko rusų varžovus: dovanoja alų už įvarčius ir kvietimus į suomišką pirtį

Europos futbolo čempionate trečiadienį savo antrąjį B grupės mačą žais Suomija ir Rusija. Sankt Peterburge vyksianti akistata bus svarbi abiem komandoms – rusai skaudžiai nukentėjo nuo juos pervažiavusių belgų 0:3, o suomiai, po vos tragiškai nepasibaigusio mačo, kai sustojo Christiano Erikseno širdis, pratęsus akistatą įveikė Daniją 1:0.

 Ukrainos sirgaliai kviečiami palaikyti Suomijos futbolo rinktinę. <br> facebook nuotr.
 Ukrainos sirgaliai kviečiami palaikyti Suomijos futbolo rinktinę. <br> facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2021, 11:55 AM

Šią dvikovą stebės ir Ukrainoje – Lvovo miesto pagrindinėje aikštėje esančioje sirgalių zonoje net vyks loterija, o šįkart 50 laimingųjų po rungtynių galės vykti į suomišką pirtį.

Ukrainos gyventojai tikrai nėra dideli Rusijos nacionalinės ekipos sirgaliai: dėl 2014-siais okupuoto Krymo ir separatistų palaikymo Donbase ginkluote bei kariškiais, tarp dviejų šalių tvyro aiški priešprieša.

Lvove kviečiami visi futbolo aistruoliai trečiadienį „Euro 2020“ akistatoje su rusais palaikyti Suomijos rinktinę.

Net penkiasdešimt į fanų zoną atėję sirgalių gaus kvietimus į vieną iš miesto pirčių – į suomišką pirtį, apie tai skelbia „Lviv Fan Festival Facebook“ puslapio organizatoriai.

„Suomiška pirtis Suomijos rinktinės sirgaliams. Ateik palaikyti Suomiją mače su Rusija, o mes surengsime loteriją ir išdalinsime 50 kvietimų į suomišką pirtį“, – skelbiama anonse.

Be to dar ir pridėta, bandant sulyginti rusišką ir suomišką pirtis: „Tegul suomiai gerai išvanoja varžovų komandos žaidėjus“.

Prieš tai vykusioje akcijoje, kai Rusija kovojo startiniame Europos futbolo čempionato mače su Belgija ukrainiečiams už belgų palaikymą buvo nemokamai išdalinama po 100 bokalų alaus už kiekvieną įvartį į rusų vartus.

Tad iš viso buvo nemokamai išpilstyta 300 bokalų alaus.

Įėjimas į sirgalių zoną Lvove kainuoja 1,5 euro.

Europos čempionate žaidžia ir Ukrainos rinktinė, kuri pirmoje akistatoje po įspūdingai atkaklios kovos nusileido Nyderlandams 2:3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.