Po pasišalinimo iš interviu G. Bale'as išsklaidė abejones dėl savo ateities rinktinėje

Velso vyrų futbolo rinktinės lyderis Garethas Bale'as po rungtynių sulaukęs klausimo dėl ateities rinktinėje paliko interviu.

G.Bale'as.<br>AFP/Scanpix nuotr.
G.Bale'as.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Garethas Bale'as.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Garethas Bale'as.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 27, 2021, 8:07 AM, atnaujinta Oct 13, 2022, 12:03 PM

Vis dėlto vėliau G.Bale'as kalbėdamas su televizija „S4C“ išsklaidė bet kokias spekuliacijas dėl savo ateities su Velso rinktine.

„Aš noriu ir toliau žaisti. Žmonės nuolatos užduoda kvailus klausimus, bet akivaizdu, kad aš myliu žaidimą už Velso rinktinę. Žaisiu už Velsą iki tol, kol nustosiu žaisti futbolą“, – apie savo ateitį pasakojo valas.

Šeštadienį Amsterdame vykusiose pirmosiose „Euro 2020“ aštuntfinalio rungtynės Velso rinktinė 0:4 nusileido danams.

Dar prieš čempionato pradžią buvo kalbama, kad Madrido „Real“ puolėjas po turnyro gali baigti karjerą rinktinėje.

Po dvikovos interviu metu 31-erių futbolininkas sulaukė klausimo dėl savo ateities nacionalinėje komandoje. Valas išgirdęs klausimą tiesiog paliko pokalbį.

Prieš palikdamas interviu, G.Bale'as kalbėjo, jog jo komanda yra susierzinusi ir pikta dėl to, kaip buvo pralaimėta Danijai.

„Tai nuvilia – deja, bet tai viskas, ką galiu pasakyti. Mes nepasinaudojome šansu, tačiau negaliu sakyti, kad nesistengėme. Tai minimalus pasiekimas ir vis tiek tuo didžiuojuosi“, – kalbėjo praėjusį sezoną nuomos pagrindais „Tottenham Hotspur“ žaidęs valas.

Velso rinktinės treneris sakė, kad tokią G.Bale'o reakciją visiškai supranta.

„Kodėl jis turėtų norėtų atsakyti į klausimą apie savo ateitį? Manau, tai sunkus klausimas. Jis ką tik pralaimėjo rungtynes. Šiuo momentu svarbiausia komanda ir, kaip mes sugebėsime atsitiesti“, – sakė Robertas Page'as.

Dabar jau karjerą baigęs buvęs Velso rinktinės kapitonas Ashley Williamsas mano, kad ateityje G.Bale'as gali norėti pabandyti prasibrauti į Pasaulio taurę.

„G.Bale'as buvo vienas geriausių žaidėjų pasaulyje per paskutiniuosius metus <...> Tačiau jis gali užsimanyti žaisti Pasaulio taurėje. Jis daug pasiekė per savo karjerą, tačiau niekada nežaidė Pasaulio taurėje“, – komentavo buvęs valų nacionalinės komandos kapitonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.