Cristiano Ronaldo ir vėl išsiliejo ant kapitono raiščio – mėtė ir spardė

Portugalijos futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo ir vėl pyktį išliejo ant savo kapitono raiščio. Sekmadienį Portugalijos futbolo rinktinė aštuntfinalyje krito nuo Belgijos 0:1, o vienas garsiausių pasaulio žaidėjų po teisėjo finalinio švilpuko tiesiog jautėsi sugniuždytas. Nors jis 5 kartus smūgiavo į vartus, nė vienas iš jų nebuvo sėkmingas.

 Cristiano Ronaldo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 28, 2021, 11:41 AM, atnaujinta Jun 28, 2021, 11:48 AM

C.Ronaldo pasielgė sekmadienį panašiai, kaip ir pavasarį per atranką į planetos pirmenybes. Tada akistatoje su Serbiją C.Ronaldo 94 min. pelnė pergalingą įvartį, tačiau teisėjas jo neįskaitė.

Tuomet portugalas po mačo pabaigos šveitė kapitono raištį į žemę ir supykęs patraukė į rūbinę.

Šįkart Portugalijos rinktinės kapitonas raištį šveitė į žemę iš nevilties – tiesa, po to jį pasikėlė ir patraukė į persirengimo kambarį.

Vis dėlto, palikęs veją C.Ronaldo ir vėl šveitė raištį į žemę ir dar paspyrė. Visa tai jis darė stadiono komentatoriui sveikinant Belgiją patekus į pirmenybių ketvirtfinalį.

Raištį pakėlė vienas iš komandos administratorių. Jis paprašė futbolininką apsiraminti, tačiau šis vis tiek nevaldė emocijų.

Ši situacija vyko jau už vejos ribų ir C.Ronaldo įniršį nufilmavo vienas iš sirgalių.

C.Ronaldo šiame Europos čempionate pelnė 5 įvarčius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

Po „Euro 2020“ portugalas savo Europos ir pasaulio čempionatų sąskaitoje turi net 21 įvartį – tai yra rekordas.

Europos futbolas turės naują karalių. 2016 m. Europos čempionatą laimėjusi Portugalija nesugebėjo apginti nugalėtojos titulo.

Lemiamą įvartį pirmojo kėlinio pabaigoje, 42-ąją minutę, nuostabiu užsuktu smūgiu iš baudos aikštelės prieigų pelnė Thorganas Hazardas.

Portugalų neišgelbėjo ir antrajame kėlinyje surengtas šturmas. Fernando Santoso auklėtiniai po pertraukos atliko net 17 smūgių (belgai tik du), bet pralaužti vartų sargo Thibaut Courtois ir Belgijos rinktinės gynėjų taip ir nepajėgė.

Arčiausiai tikslo 83-ąją minutę buvo gynėjas Raphaelis Guerreiro, bet jo smūgiuotas kamuolys atsimušė nuo virpsto ir į vartus neįkrito.

Įvarčio pasiekti nesugebėjo ir Cristiano Ronaldo, kuris vis dar neaplenkė iraniečio Ali Daei – abu šie futbolininkai yra pelnę po 109 įvarčius vilkėdami nacionalinių rinktinių aprangas ir dalinasi pasaulio rekordą.

Ketvirtfinalyje Belgija kausis prieš kitą kol kas „Euro 2020“ dar nesuklupusią komandą Italiją. Ji aštuntfinalyje po pratęsimo 2:1 įveikė Austriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?