Vengrijos rinktinės strategas pašiepė aštuntfinalyje iškritusias „Euro 2020“ žvaigždes: „Susimatysime paplūdimyje“

Vengrijos rinktinės strategas Marco Rossi jau mėgaujasi atostogomis – jo treniruojama vienuolikė baigė savo pasirodymą „Euro 2020“ čempionate po grupių etapo.

Savo pasirodymą Europos čempionate baigė visos F grupės komandos.<br>Instagram ir AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
Savo pasirodymą Europos čempionate baigė visos F grupės komandos.<br>Instagram ir AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2021, 10:04 AM, atnaujinta Jul 1, 2021, 10:08 AM

Tiesa, šiose pirmenybėse vengrams burtai nebuvo itin dėkingi – viename pogrupyje jiems teko žaisti su 2018-ųjų pasaulio čempionais prancūzais, 2016-ųjų Europos čempionais portugalais bei 2014-ųjų pasaulio čempionais vokiečiais.

„Mirties grupe“ pramintame F pogrupyje į kitą etapą žengė tiek Prancūzija, tiek Portugalija, tiek ir Vokietija, tačiau visų šių trijų galingųjų futbolo valstybių kelias „Euro 2020“ čempionate baigėsi jau aštuntfinalyje.

Norėdamas pašiepti didžiąsias šių komandų žvaigždes Vengrijos rinktinės treneris M.Rossi socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino šmaikščiu montažu, kuriame jis laiką paplūdimyje leidžia su Cristaino Ronalo, Kylianu Mbappe ir Manueliu Neueriu.

„Susimatysime paplūdimyje“, – rašė Vengrijos rinktinės strategas.

Nors „Mirties grupėje“ vengrai ir liko paskutinėje pozicijoje, tačiau jie sugebėjo atimti taškus tiek iš Prancūzijos, tiek ir iš Vokietijos futbolininkų.

Tuo tarpu „Euro 2020“ milžinai savo kelionę baigė aštuntfinalyje – Portugalija krito prieš belgus, Prancūzija po baudinių serijos nusileido Šveicarijai, o Vokiečius namo pasiuntė principiniai varžovai – Anglijos futbolininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.