Anglijos perlu vadinamas J. Grealishas sąmokslo teorijas stumia į šoną: paneigė galimą konfliktą

„Aston Villa“ ekipos puolėjas Jackas Grealishas šiame „Euro 2020“ čempionate sulaukia vis daugiau Anglijos futbolo gerbėjų ir ekspertų liaupsių.

J.Grealishas ir G.Southgate'as.<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Grealishas ir G.Southgate'as.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2021, 8:31 AM

25-erių futbolininkas stūmė į šoną visas kalbas apie galimus jo ir vyriausiojo rinktinės stratego Garetho Southgate'o nesutarimus. Pasak naujuoju Anglijos futbolo perlu vadinamo žaidėjo, jo strategas yra nuostabus žmogus ir savo srities specialistas, su kuriuo jis palaiko itin puikius santykius.

G.Southgate'as ne kartą sulaukė Anglijos futbolo bendruomenės spaudimo dėl sprendimo neleisti J.Grealisho į startinę komandos sudėtį.

Nuo suolo puolėjas kilo ir aštuntfinalio dvikovoje prieš Vokietijos futbolo rinktinę. Esant rezultatui 0:0 pakildamas nuo atsarginių žaidėjų suolelio jis įkvėpė savo komandos draugus ir prisidėjo prie pergalės 2:0 prieš savo principinius varžovus.

„Jis labai mėgsta apsikabinimus. Jokių konfliktų – jis su manimi elgiasi puikiai.

Su treneriu turime puikius santykius, jis šiltai bendrauja su visais žaidėjais ir yra puikus žmogus bei savo srities specialistas.

Kai tu savo sudėtyje turi šešis į puolimą orientuotus pasaulinės klasės puolėjus, išsirinkti tarp Harry Kane'o, manes Jadono Sancho, Marcuso Rashfordo, Raheemo Sterlingo, Philo Fodeno bei Bukayo Saka nėra lengva.

Jis negali į aikštę išleisti mūsų visų šešių tuo pačiu metu, tačiau jam pavyksta į žaidimo procesą įjungti visus futbolininkus – jis nuolat kalba su kiekvienu žaidėju“ ,- sąmokslo teorijas į šoną stūmė puolėjas.

Dabar J.Grealisho bei jo komandos draugų „Euro 2020“ ketvirtfinalyje lauks Ukrainos futbolo rinktinė.

Šių komandų akistata vyks šeštadienį 22 val. Lietuvos laiku, o ją galėsite sekti kartu su lrytas.lt portalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.