Italijos kapitonas G. Chiellini nulenkė galvą prieš belgų bulių ir perspėjo savo komandos draugus

Penktadienį startuosiančiuose „Euro 2020“ ketvirtfinalių mūšiuose futbolo sirgaliai galės išvysti intriguojančią Italijos ir Belgijos rinktinių akistatą.

G.Chiellini.<br>ZP/Scanpix nuotr.
G.Chiellini.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2021, 8:00 AM

Europos futbolo sunkiasvorių dvikova vyks Vokietijoje, „Miuncheno“ arenoje.

Tam, kad Belgija atsidurtų stipriausiųjų Senojo žemyno aštuonete itin svarbų vaidmenį atliko rinktinės lyderis Romelu Lukaku. Italijoje rungtyniaujantis belgas yra puikiai pažįstamas daugeliui Italijos futbolo rinktinės žaidėjų.

Apie šio futbolininko grėsmę prakalbo ir Italijos rinktinės kapitonas Giorgio Chiellini. Prieš Belgijos lyderį galvą nulenkęs gynėjas taip pat perspėjo savo komandos draugus – R.Lukaku nėra vienintelis bėdų pridaryti galintis Belgijos futbolininkas.

Pasak Italijos rinktinės kapitono, Italijos rinktinė turės žaisti itin ramiai tam, kad žengtų į „Euro 2020“ pusfinalį, kuriame jų lauktų Ispanijos ir Šveicarijos poros nugalėtojai.

„Mes visi labai gerbiame R.Lukaku. Jis sužaidė puikų sezoną Milano „Inter Klube“, tačiau jei mes apribosime Belgijos rinktinė ties šiuo futbolininku – mes įžeisime jo komandos draugus. Jie yra puikūs žaidėjai.

Šiai dvikovai ruošimės lygiai taip pat kaip ir ankstesniems mūšiams. Neabejoju, kad prieš šią kovą tiek aš, tiek ir R.Lukaku išmiegosime ramiai“, – samprotavo Italijos rinktinės gynėjas.

Italijos futbolo rinktinė į „Euro 2020“ atkrintamąsias varžybas žengė užimdama pirmąją vietą A grupėje.

Įspūdingą formą demonstruojantys italai įveikė Turkijos, Velso bei Šveicariją, o „Euro 2020“ aštuntfinalyje Italijos rinktinė po pratęsimo 2:1 palaužė Austrijos futbolininkus.

Tuo tarpu Belgijos rinktinė B grupėje taip pat nebarstė nė taško.

Belgai įveikė rusus, suomius bei danus ir su 9 taškais užėmė pirmąją vietą savo pogrupyje. Ketvirtfinalyje belgų laukė 2016-ųjų Europos čempionų portugalų išbandymas.

Po įnirtingo mūšio ir taiklaus Thorgano Hazardo smūgio Belgijai pavyko įveikti savo varžovus 1:0 ir žengti į „Euro 2020“ ketvirtfinalį.

Europos čempionato ketvirtfinalio akistata tarp Italijos ir Belgijos futbolininkų vyks penktadienį 22 val. Lietuvos laiku. Dvikovą galėsite sekti lrytas.lt portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.