A. Moratos žmona nusprendė nebetylėti: italų fanai linkėjo sunkių ligų vaikams bei mirties visai šeimai

Futbolas ne visada turi šviesiąją pusę. Ispanijos rinktinės žvaigždės Alvaro Moratos žmona savo socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino gautais įžeidimais bei grasinimais, kuriuos jai rašė Italijos rinktinės gerbėjai.

A.Moratos (dešinėje 7 numeris) žmona Alice Campello (kairėje) prakalbo apie gautus italų grasinimus.<br>Instagram ir Reuters/AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
A.Moratos (dešinėje 7 numeris) žmona Alice Campello (kairėje) prakalbo apie gautus italų grasinimus.<br>Instagram ir Reuters/AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
Alvaro Morata.<br>Reuters/Scanpix.com nuotr.
Alvaro Morata.<br>Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 7, 2021, 7:16 PM, atnaujinta Nov 16, 2021, 10:27 AM

Antradienį vykusio „Euro 2020“ pusfinalio metu Italijos rinktinė po baudinių serijos palaužė ispanus ir žengė į pirmenybių finalą.

Rungtynių pagrindinis laikas baigėsi rezultatu 1:1, o vienintelį Ispanijos rinktinės įvartį įmušė A.Morata.

Vis dėlto ispanui baudinių serijoje sėkmė nesusišypsojo – jo smūgį atrėmė vartininkas ir po Jorginho realizuoto 11 metrų baudinio triumfavo Italija.

Po šios dvikovos Ispanijos rinktinės žvaigždės žmona Alice Campello, kuri yra gimusi Italijoje, savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalino gautais Italijos rinktinės gerbėjų grasinimais bei perdavė jiems savo žinutę.

Kai kurie Italijos gerbėjai linkėjo sunkų ligų A.Moratos vaikams, mirties visai šeimai. Įžeidimų sulaukė tiek pats futbolininkas, tiek jo žmona, tiek ir vaikai.

„Aš nesijaudinu dėl šių žodžių, tačiau jei tokius žodžius išgirstų silpnesnis žmogus, tai gali sukelti problemų.

Nepamirškime, kad tai sportas. Jis turi suburti žmonės. Tikiuosi, kad ateityje bus galima imtis veiksmų prieš tokius asmenis, nes tai yra nepriimtina“, – rašė sportininko žmona.

Lrytas.lt primena, kad pasibaigus grupių etapui pats A.Morata užsiminė apie gautus Ispanijos rinktinės gerbėjų grasinimus, kurie sportininką peikė dėl jo nerealizuojamų progų.

„Tai labai sunku perteikti. Viena, kai švilpia ir laido replikas man, kai nepasinaudoju šansu pelnyti įvartį, o kitą – puola šeimą. Viskam yra ribos“, – tąsyk aiškino A.Morata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.