Į Alytų sugrįžęs D. Matulevičius – apie debiutą gimtojo miesto komandoje ir Rumunijoje praleistą laiką

Alytaus „Dainava“ prieš šį sezoną sulaukė ganėtinai skambaus papildymo – prie ekipos prisijungė ir pirmą kartą karjeroje gimtojo miesto komandos marškinėlius apsivilko patyręs futbolininkas ir ilgametis rinktinės narys Deivydas Matulevičius.

D.Matulevičius grįžo į gimtąjį miestą.<br>Klubo nuotr.
D.Matulevičius grįžo į gimtąjį miestą.<br>Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lff.lt

2021-07-08 13:27, atnaujinta 2021-07-08 13:30

„Dar nebuvo tekę žaisti „Dainavoje“, tad tikrai džiugu, kad grįžau pažaisti už savo gimtą miestą. Apsivilkti tą aprangą tikrai yra smagus jausmas“, – apie sugrįžimą į gimtąjį miestą kalbėjo D. Matulevičius.

Jis atskleidė, jog tarpsezonio metu turėjo pasiūlymų ir iš kitų komandų, tačiau nusprendė, kad nori likti Lietuvoje, o tokį sprendimą priėmė pasitaręs ir su savo šeima.

„Buvo siūlymų, bet pasitarėme su šeima, kad bent dabar yra variantas grįžti čia, juolab komanda rungtyniauja aukščiausioje lygoje. Kažkiek situaciją koreguoja ir situacija su COVID-19 pasaulyje, tad norisi pabūti ir su šeima, ir savo gimtajame mieste“, – dėstė žaidėjas.

Į Lietuvą futbolininkas grįžo po, kaip pats atskleidė, nelengvų metų, kurių metu rungtyniavo Šiaurės Airijoje ir Rumunijoje.

Kaip teigė D. Matulevičius, sezono metu teko įveikti ne vieną iššūkį.

„Asmeniškai man metai buvo sunkūs, Šiaurės Airijoje viskas tarsi prasidėjo gerai, turėjome pradėti žaisti, tačiau tada prasidėjo pandemija, išvažiavau į Rumuniją, ten per pasiruošimą gavau traumą, atsigavau, vėl gavau traumą, tada pats užsikrėčiau koronavirusu, tad metai tikrai buvo vieni sunkiausių“, – atviravo futbolininkas.

Apskritai per karjerą D. Matulevičius yra rungtyniavęs net penkiose Rumunijos komandose ir, kaip pripažįsta pats, ten jau yra spėjęs susikurti savo vardą.

„Rumunijoje buvo vieni geriausi mano karjeros metų, žaidžiau ir Europos lygos grupėse, užsitarnavau neblogą vardą, visi mane žino, todėl tų pasiūlymų iš Rumunijos vis pasitaiko. Rumunija kažkuria prasme virto ir mano antrais namais“, – pasakojo žaidėjas.

Daugiau futbolininko minčių apie skirtingose šalyse sutiktus sirgalius bei Lietuvos rinktinę – vaizdo įraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.