Nutekėjo Madrido „Real“ prezidento pokalbis: C. Ronaldo išvadino idiotu Kliuvo ir J. Mourinho

Trečiadienį „El Confidencial“ pranešė apie nutekintą garso įrašą, kuriame Madrido „Real“ klubo prezidentas Florentino Perezas ne itin maloniomis replikomis atsiliepia apie Cristiano Ronaldo bei buvusį Madrido klubo strategą Jose Mourinho.

F.Perezas ir C.Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
F.Perezas ir C.Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2021, 8:36 PM, atnaujinta Jul 14, 2021, 9:18 PM

Garso įrašas darytas beveik prieš dešimtmetį – 2012 metais. Būtent tuo metu tiek C.Ronaldo, tiek ir J.Mourinho atstovavo „Real“ ekipai.

„Jis – beprotis. Šis vyrukas yra idiotas, jis serga. Manai, kad jis yra normalus? Jei jis būtų normalus, jis taip nesielgtų. Tą jo poelgį matė visas pasaulis. Kaip manai, kodėl jis taip kvailai pasielgė?“, – garso įraše teigė „Real“ prezidentas.

Tiesa, apie kokį C.Ronaldo poelgį kalbėjo F.Perezas nėra aišku.

„Real“ vadovas taip pat kirto ir tuometiniam ekipos treneriui J.Mourinho bei jo agentui Jorge Mendesui.

„Tie vyrai turi labai didelius ego ir yra sugadinti. Jie nemato realybės ir jei būtų kitokie – galėtų užsidirbti kur kas daugiau. Jie nenormalūs“, – kalbėjo F.Perezas.

Po garso įrašo paviešinimų „Real“ komanda pasidalino oficialiu pranešimu, kuriame ekipos prezidentas teigė, kad šie žodžiai buvo išimti iš konteksto.

„Šios mano frazės buvo ištartos pokalbiuose, kuriuos slaptai įrašė Jose Antonio Abellano. Jis jau daugelį metų bando nesėkmingai parduoti šiuos įrašus.

Tai yra tiesiog atskiri sakiniai, kurie yra išimti iš plataus konteksto“, – oficialiame pranešime teigė „Real“ prezidentas.

J.Mourinho Madrido ekipai atstovavo 2010-2013 metų sezonais, o C.Ronaldo su „Real“ marškinėliais praleido beveik dešimtmetį 2009-2018 m.

Per šį laikotarpį portugalas per 292 rungtynes įmušė 311 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.