„Bangą“ sutriuškinusi „Hegelmann Litauen“ įsirašė jubiliejinę pergalę A lygoje

Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipa ir toliau sėkmingai tvarkosi su apatinėje „Optibet A lygos“ turnyro lentelės dalyje esančiais varžovais.

Kauno rajono ekipa A lygoje iškovojo dešimtąją pergalę.<br>Kauno klubo nuotr.
Kauno rajono ekipa A lygoje iškovojo dešimtąją pergalę.<br>Kauno klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2021, 10:57 PM

Čempionato debiutantai į savo sąskaitą įsirašė 10-ąją pergalę 29-ojo turo akistatoje svečiuose 4:1 (4:0) sutriuškindami Gargždų „Bangą“.

Gargždiškiai buvo pakankamai aktyvūs ir atsakė keliais aštresniais išpuoliais, tačiau po pirmojo praleisto įvarčio 18-ąją minutę subyrėjo. Nesėkmingai baudos aikštelėje sužaidus Ignui Driomovui, kamuolį į tuščius vartus pasiuntė Thompsonas Gavi.

Savo ruožtu 23-iąją minutę jau 11-ąjį įvartį pelnė rezultatyviausias pirmenybių žaidėjas Nauris Petkevičius, pasižymėjęs smūgiu per save.

28-ąją minutę gražų reidą surengė bei trečią sykį kamuolį į „Bangos“ vartus pasiuntė Kyle'as Spence'as, o dar po 4 minučių eilinį kartą po pakelto kampinio įvartį pelnė Yukiyoshi Karashima.

Abu strategai antrame kėlinyje atliko daug keitimų, o dvikovoje intriga nekvepėjo. Tiesa, „Banga“ garbės įvartį vis tik pelnė – 77-ąją minutę Robertas Vėževičius atidarė savo taiklių smūgių sąskaitą šiame sezone.

Po 22 dvikovų „Hegelmann Litauen“ klubas turi jau 34 taškus, Gargždų komandos kraityje – 18 taškų ir jau 47 praleisti įvarčiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.