Olimpiniame futbolo turnyre Dramblio Kaulo Krantas išsiuntė vokiečius namo

Tokijo olimpinių žaidynių futbolo turnyras vis labiau įgauna pagreitį. Trečiadienį vykusioje D grupės dvikovoje Vokietijos ir Dramblio Kaulo Kranto rinktinės išsiskyrė taikiai 1:1.

Dramblio Kaulo Kranto futbolininkai žengė į kitą etapą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Dramblio Kaulo Kranto futbolininkai žengė į kitą etapą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2021, 3:42 PM

Šios lygiosios lėmė, kad vokiečiai su 4 taškais liko už atkrintamųjų varžybų borto. Tuo tarpu Dramblio Kaulo Kranto futbolininkai su 5 taškais užėmė antrąją vietą pogrupyje ir žengė į kitą etapą.

Abu dvikovos įvarčiai krito antrajame kėlinyje.

67-ąją rungtynių minutę Vokietijos rinktinės žaidėjas Benjaminas Henrichsas pasiuntė kamuolį į savo vartus ir taip Dramblio Kaulo Kranto komanda išsiveržė į priekį.

Prie sienos priremtiems vokiečiams rezultatą išlyginti pavyko 73-ąją dvikovos minutę, kai taikliu smūgiu pasižymėjo Eduaras Lowenas.

Vis dėlto dvikovos pabaigoje Vokietijai nepavyko dar kartą pasižymėti ir po šių lygiųjų ji baigė savo pasirodymą Tokijo olimpinėse žaidynėse.

B grupėje pirmąją vietą su 7 taškais užėmė Brazilijos rinktinė, antri su 5 taškais liko Dramblio Kaulo Kranto futbolininkai.

Kartu su vokiečiais (trečia vieta, 4 taškai), savo pasirodymą olimpiadoje baigė ir Saudo Arabijos futbolininkai. Jiems nepavyko iškovoti nė taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.