Tragedija garsiojo Vokietijos futbolo rinktinės žaidėjo M. Ballacko šeimoje – žuvo sūnus

Londono „Chelsea“ ekipa pareiškė užuojautą buvusiam ekipos saugui ir vienam iš garsių Vokietijos futbolo rinktinės žaidėjų 44-erių Michaeliui Ballackui. Ketvirtadienį paryčiais žuvo jo sūnus aštuoniolikmetis Emilio.

 Žuvo Michaelio Ballacko sūnus.
 Žuvo Michaelio Ballacko sūnus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-08-05 17:32, atnaujinta 2021-08-05 18:27

„Chelsea“ klubas reiškia užuojautą dėl 18-mečio Emilio mirties. Visi, kas yra susiję su klubu, yra šokiruoti tokia netektimi ir vaikino mirtimi tokiame jauname amžiuje. Mūsų mintys su Michaeliu“, – skelbiama Anglijos ekipos pranešime.

Kaip teigia portalas TV124, Emilio žuvo autoįvykyje ketvirtadienį 2 val. 10 min. Jis važinėjosi keturračiu netoliese Portugalijos Trojos miesto, kur prieš kelerius metus garsus futbolininkas nupirko namą sūnui. Vaikinas pateko į didelę avariją šalia Villas do Mar vietovės.

M.Ballackas dar turi du sūnus – 20-metį Louisą ir 16-metį Jordi.

Vokietijos rinktinės žaidėjas kovojo ne tik nacionalinėje komandoje, tačiau atstovavo vietos „Bayern“, „Bayer“ ir „Kaiserslautern“ ekipoms. „Chelsea“ spalvas jis gynė 2006-2010 metais.

Vokietijos rinktinei jis atstovavo 11 metų ir per 98 mačus pelnė 42 įvarčius, Jis tris kartus tapo geriausiu Vokietijos futbolininku, buvo įtrauktas į šimtmečio žaidėjų sąrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.