Atsisveikindamas su „Barcelona“ L. Messi nesulaikė ašarų: „Padariau viską, kad likčiau komandoje“

Vienas geriausių visų laikų planetos futbolininkų Lionelis Messi atsisveikino su „Barcelona“ klubu. Sekmadienį vykusios specialios spaudos konferencijos metu 34-erių argentinietis neslėpė liūdesio, sunkiai sulaikė ašaras bei buvo labai emocionalus.

L.Messi atsisveikino su Katalonijos klubu.<br>AP/Scanpix nuotr.
L.Messi atsisveikino su Katalonijos klubu.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2021, 3:11 PM

Apie L.Messi išvykimą pati „Barcelona“ oficialiai pranešė ketvirtadienį.

Nuo 2000-ųjų Katalonijoje rungtyniaujantis, o 2004-iais pagrindinės komandos duris pravėręs futbolininkas iš Argentinos nusilenkė tiek „Barcelona“ klubui, tiek ir pačiam miestui.

„Atvykau čia, kai buvau labai jaunas, man buvo vos trylika. Palieku šią komandą po 21-erių metų kartu su savo žmona ir trimis vaikais. Neabejoju, kad mes grįšime, nes tai yra mūsų namai.

Čia buvo ir gerų, ir blogų momentų, tačiau tai man padėjo tobulėti ir tapti geresniu žmogumi. Niekada nemaniau, kad teks palikti šią komandą“, – teigė L.Messi.

Argentinietis taip pat užsiminė ir apie neįvykusio susitarimo detales.

„Iš savo pusės padariau viską, kad likčiau komandoje, tačiau „Barcelona“ negalėjo įgyvendinti Ispanijos futbolo lygos taisyklių. Tikiuosi, kad ateityje sugrįšiu ir vėl būsiu šios komandos dalis. Noriu, kad šis klubas taptu geriausiu pasaulyje.

L.Messi prakalbo ir apie savo tolimesnę karjeros stotelę bei teigė, kad „Paris Saint Germain“ (PSG) yra viena iš galimų jo darboviečių.

„Tai yra vienas iš galimų variantų, – apie prisijungimą prie PSG kalbėjo futbolininkas. – Po išvykimo iš „Barcelona“ ekipos sulaukiau labai daug skambučių su pasiūlymais. Vyksta kalbos, tačiau dar nėra jokių patvirtinimų.“

Rungtyniaudamas Katalonijoje argentinietis su „Barcelona“ marškinėliais jis per 778 rungtynes ir įmušęs 672 įvarčius.

L.Messi taip pat šešis kartus buvo išrinktas geriausiu planetos futbolininku, keturis kartus laimėjo UEFA čempionų lygą bei 10 kartų tapo Ispanijos čempionu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.