L. Messi jau matuojasi PSG marškinėlius: futbolininką žada pristatyti Eifelio bokšte

„Barcelona“ ekipą paliekantis Lionelis Messi jau netrukus turėtų prisijungti prie savo naujosios komandos. Pasak naujienų portalo ESPN, 34-erių argentinietis sekmadienį vyks į Paryžių atlikti medicininės patikros.

L.Messi.<br>ZP/Scanpix nuotr.
L.Messi.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2021, 6:55 PM, atnaujinta Aug 8, 2021, 6:58 PM

Paris Saint Germain“ (PSG) klube savo karjerą pratęsiantis L.Messi su Prancūzijos klubu pasirašys sutartį pagal kontrakto formulę „2+1“.

ESPN taip pat prideda, kad futbolininko pristatymas planuojamas rugpjūčio 10 dieną. Būtent antradienį PSG ekipa užsisakė Eifelio bokštą, manoma, kad šiame legendiniame pastate ir bus pristatytas naujasis Prancūzijos ekipos pirkinys.

Apie derybas su PSG pats L.Messi užsiminė sekmadienį vykusios atsisveikinimo su „Barcelona“ ekipa spaudos konferencijos metu.

„Tai yra vienas iš galimų variantų, – apie prisijungimą prie PSG kalbėjo futbolininkas. – Po išvykimo iš „Barcelona“ ekipos sulaukiau labai daug skambučių su pasiūlymais. Vyksta kalbos, tačiau dar nėra jokių patvirtinimų.“

Rungtyniaudamas Katalonijoje argentinietis su „Barcelona“ marškinėliais jis per 778 rungtynes ir įmušęs 672 įvarčius.

L.Messi taip pat šešis kartus buvo išrinktas geriausiu planetos futbolininku, keturis kartus laimėjo UEFA čempionų lygą bei 10 kartų tapo Ispanijos čempionu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.