Lionelio Messi debiuto PSG komandoje dar teks palaukti

Naujasis „Paris Saint Germain“ (PSG) pirkinys Lionelis Messi dar turės palaukti savo debiuto su šios komandos marškinėliais.

L.Messi (dešinėje) Paryžiuje dar nedebiutavo.<br>ZP/Scanpix nuotr.
L.Messi (dešinėje) Paryžiuje dar nedebiutavo.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2021, 3:18 PM

Paryžiaus ekipa paskelbė trečiojo Prancūzijos futbolo lygos turo rungtynių su „Brest“ klubu komandos sudėtį, tačiau 34-erių argentinietis nebuvo įtrauktas į sąrašą.

Dvikovoje taip pat nepasirodys Neymaras bei Leandro Paredesas. Ši trijulė, įskaitant ir L.Messi, toliau pluša treniruotėse bei stengiasi įgauti formą. Jie komandos paraiškose turėtų būti įtraukti jau artimiausiu metu.

Kiek sunkesnė situacija yra su buvusiu Madrido „Real“ klubo simboliu Sergio Ramosu, kuris negali rungtyniauti dėl patirtos traumos. 35-erių ispanas į rikiuotę turėtų sugrįžti tik po tarptautinėms rungtynėms skirtos pertraukos.

PSG su „Brest“ ekipa išvykoje susigrums penktadienį, 22 val. Lietuvos laiku. Kol kas po dviejų sužaistų rungtynių Paryžiaus ekipa savo sąskaitoje turi maksimaliai galimus 6 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.