Pasaulio salės futbolo čempionato trofėjus šeštadienį spindės Teatro aikštėje Klaipėdoje

Artėjant FIFA pasaulio salės futbolo čempionatui, turnyro trofėjus tęsia savo kelionę po turnyrą priimsiančius miestus. Antroji jo stotelė – Klaipėda. Šiame mieste trofėjus lankysis šį šeštadienį (rugpjūčio 21 dieną) miesto Teatro aikštėje, kur veiksmas virs nuo 13 iki 21 valandos.

Pasaulio salės futbolo čempionatas vyks trijuose miestuose.<br> LFF nuotr.
Pasaulio salės futbolo čempionatas vyks trijuose miestuose.<br> LFF nuotr.
Pasaulio salės futbolo čempionatas vyks trijuose miestuose.<br> LFF nuotr.
Pasaulio salės futbolo čempionatas vyks trijuose miestuose.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-08-21 08:37, atnaujinta 2021-08-21 08:42

Čia miestiečiai ir miesto svečiai bus kviečiami ir atvykti artėjančio čempionato atmosfera – pamatyti ir įsiamžinti prie čempionato nugalėtojų trofėjaus, taip pat pamatyti istorinę pasaulio salės futbolo istorijos sienelę, kurioje atsispindi svarbiausi šios sporto šakos raidos įvykiai.

„Čempionatas jau visai prie pat, o dabar su trofėjumi galės susipažinti ir klaipėdiečiai. Pats esu kilęs iš šio miesto, žinau, kaip čia yra mylimas futbolas, tad tikimės sulaukti daug sirgalių, kurie galės tiek iš arti pamatyti trofėjų, tiek ir išbandyti įvairiausias pramogas, o rugsėjo mėnesį taip pat aktyviai lankysis ir arenoje“, – kalbėjo LFF prezidentas Tomas Danilevičius.

Visi apsilankę renginyje taip pat galės išbandyti savo jėgas ir įvairiuose konkursuose – smūgiuodami kamuolį į specialius vartus ar sukdami laimės ratą, o geriausiems pavyks laimėti ir prizų.

Taip pat visą dieną renginyje dalyvaus ir oficialus čempionato talismanas Ivartito, kuris pakvies tiek mažuosius sirgalius, tiek jų tėvelius išmokti specialų savo šokį.

Viso renginio metu taip pat bus galima įsigyti ir oficialios čempionato atributikos – nuo raktų pakabukų iki gertuvių bei kitų suvenyrų.

Trofėjus savo kelionę pradėjo praėjusį antradienį Vilniuje, o užbaigs kitą šeštadienį Kaune, kur sirgaliai nuo 13 iki 21 valandos bus kviečiami atvykti prie Kauno pilies ir tokiu būdu pajausti artėjančio čempionato atmosferą.

Taip pat primename, kad oficialiai startavo bilietų prekyba į čempionato rungtynes. Bilietus įsigyti galite FIFA.com/tickets.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.