Vilniaus „Žalgiris“ tik dėl varžovų gynėjo klaidos išvengė nesėkmės dvikovoje su „Hegelmann Litauen“

Lietuvos futbolo A lygos 24-ojo turo rungtynėse tarp Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ir Vilniaus „Žalgirio“ įvarčiai buvo mušami paskutinėmis minutėmis.

 Kauniečiai paleido pergalę.<br> alyga.lt nuotr.
 Kauniečiai paleido pergalę.<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2021, 9:17 PM

Namuose žaidusiai „Hegelmann Litauen“ komandai nedaug trūko iki dar vienos sensacijos – akistata su titulą ginančiu „Žalgiriu“ baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:0).

Pirmame kėlinyje svečiai turėjo dvi labai geras progas: pirmoje situacijoje Francis Kyeremeh po Josipo Tadičiaus perdavimo mušė virš vartų, o antrame epizode futbolininko iš Ganos smūgį puikiai atrėmė Ignas Plūkas.

„Žalgirio“ vartus gynęs Tomislavas Duka taip pat turėjo darbo. Kroatas apsigynė nuo pavojingo Levano Mačarašvilio bandymo, antrame kėlinyje – išgelbėjo komandą po Thompsono Gavi ir Alexo Negeubos bandymų.

85-ąją minutę Kauno rajono komanda surengė puikią kontrataką, kuri buvo vainikuota klasišku įvarčiu. Į baudos aikštelę po Klaudijaus Upsto perdavimo įsiveržęs A. Negueba joje surado Ibrahimą Olaosebikaną, taikliai smūgiavusį iš arti.

Vis dėlto „Hegelmann Litauen“ futbolininkai pergale nesidžiaugė.

89-ąją min. Mantas Fridrikas neapdairiai galva pamušė kamuolį I.Plūko link, o savo poziciją palikęs vartininkas suteikė progą Tomislavui Kišui įmušti lengvą įvartį.

Čempionato debiutantai su 39 taškais žengia 5-oje, savo ruožtu, tik 21-ąjį mačą sužaidę žalgiriečiai su 45 taškais rikiuojasi antri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.