Lietuvos rinktinės vartininkas T. Krapikas – apie virusą, laiką Italijoje bei tatuiruotes

Lietuvos rinktinė pastaraisiais metais yra turėjusi ne vieną pajėgų vartininką, o tokiu pretenduoja tapti ir šią vasarą pirmą kartą rinktinės stovykloje sudalyvavęs Titas Krapikas. Kėdainietis ilgą savo karjeros dalį rungtyniauja Italijoje, kur atstovauja „Serie A“ klube žaidžiančiam „Spezia“ klubui.

Titas Krapikas
Titas Krapikas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2021, 7:53 AM, atnaujinta Aug 24, 2021, 7:54 AM

Nors Italijos čempionate vartininkas aikštėje dar nepasirodė, tačiau kelis sykius rungtyniavo Italijos taurėje ir varžėsi prieš tokius klubus, kaip „Roma“ ar „Napoli“.

O šią vasarą prie savo pasiekimų galėjo pridėti ir dar vieną įrašą – pirmąją savo vyrų rinktinės stovyklą.

Tiesa, pirmo kvietimo jis buvo sulaukęs dar anksčiau, tačiau tada prie rinktinės prisijungti negalėjo dėl COVID-19.

„Smagu būti pakviestam į rinktinę, čia jau esi tarp geriausių Lietuvos žaidėjų. Buvau labai patenkintas gavęs iškvietimą, tarp vyrų ir tarp vaikų futbolo žingsnis yra labai didelis.

Pirmą kartą negalėjau atvykti dėl viruso, bet gal ir gerai, greitai pasveikau, gal tik dieną jaučiausi nekaip“, – pasakojo žaidėjas.

Jis pozityviai įvertino savo laiką „Spezia“ klube, kuris pernai gana sėkmingai pasirodė Italijos čempionate ir išsaugojo vietą aukščiausioje lygoje.

„Čia turėjau du fantastiškus sezonus, gal šiek tiek trūko žaidybinio laiko, bet negaliu nieko sakyti, nes komanda važiavo prieš visus. Tikslai buvo išlikti, tai įgyvendinome ir esu patenkintas dviem sezonais“, – teigė T. Krapikas.

Futbolininkas taip pat gali pasigirti ne viena tatuiruote, kuri puošia jo kūną. Kaip teigė pats žaidėjas, visos jos buvo planuotos iš anksčiau.

„Visos buvo planuotos, su mintimi. Norėjau jau anksčiau, tačiau nebuvo laiko, dabar jo laisvesnio buvo šiek tiek daugiau“, – dėstė T. Krapikas, rodydamas jo rankas bei kojas puošiančias tatuiruotes.

Vaizdo įraše – daugiau vartininko minčių apie adaptaciją užsienyje, emocijas žaidžiant prieš stipriausias Italijos komandas bei norus ateinančiam sezonui.

Lietuvos rinktinė jau rugsėjo 2 dieną pratęs kovas kitų metų pasaulio čempionato atrankos kovose – Vilniaus LFF stadione viešės Šiaurės Airijos futbolininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.