A lygoje „Panevėžys“ išrašė „Kauno Žalgiriui“ didžiausią sezono sutriuškinimą

Aukštus tikslus „Optibet A lygoje“ puoselėjantis „Panevėžys“ iškovojo labai svarbią pergalę savo sirgalių akivaizdoje. Atidėtose 29-ojo turo rungtynėse panevėžiečiai dar kartą įveikė „Kauno Žalgirį“, kuriam tai buvo didžiausias pralaimėjimas šiame Lietuvos čempionato sezone – 4:0 (1:0).

„Panevėžio“ ekipa sutriuškino „Kauno Žalgirį“.<br> a lyga.lt nuotr.
„Panevėžio“ ekipa sutriuškino „Kauno Žalgirį“.<br> a lyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2021, 9:05 PM, atnaujinta Aug 25, 2021, 9:07 PM

Pačioje dvikovoje pradžioje pusprogės neišnaudojo Michaelas Thuique'as, o netrukus vartininkas Deividas Mikelionis traukė kamuolį iš ginamų vartų tinklo. 5-ąją minutę po gražaus Jorge Eliaso techninio veiksmo ir perdavimo Eligijus Jankauskas atitrūko nuo varžovo bei smūgiavo į tolimąjį vartų kampą.

Tuo „Kauno Žalgirio“ bėdos nesibaigė. Už žaidimą ranka Philipas Otele užsidirbo geltoną kortelę, maža to, 29-ąją minutę už antrą įspėjimą buvo pašalintas iš aikštės, kadangi teisėjas nigeriečio kritimą baudos aikštelėje įvertino kaip simuliavimą.

Įgavęs žaidėjo pranašumą „Panevėžys“ įsibėgėjo bei iš daugelio progų pasinaudojo trimis. 58-ąją minutę po Elivelto perdavimo taikliai vienu lietimu smūgiavo Tautvydas Eliošius, 79-ąją minutę galingu šūviu trečią įvartį įmušė Rafaelis Floro, o 89-ąją minutę – pasižymėjo Justinas Januševskis.

Abi komandos turnyro lentelėje turi po 45 taškus, tačiau „Kauno Žalgiris“ yra sužaidęs dviem mačais daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.